ASIAKKAITAMME

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA

Pekka S.| Toimitusjohtaja
Mikaela S. | Kehitysjohtaja
Oy Nord Wine Finland Ltd

Foorly toteutti kanssamme Night Club Marilynin & Casino Night Club Vegasin verkkosivu-uudistuksen keväällä 2020. Olemme tyytyväsiä uusiin verkkosivuihimme niin ulkoasun, sisällön kuin käytettävyydenkin näkökulmasta. Voimme lämpimästi suositella Foorlyä yhteistyökumppaniksi.

Olimme keskustelleet yökerhojemme verkkosivujen uudistuksesta jo pitkään ja kuunnelleet lukuisien erilaisten palvelujen tarjoajien ehdotuksia löytämättä kuitenkaan yhteistä säveltä. Lähes kolme vuosikymmentä vuotta toimineen yökerhomaailmamme brändi on omintakeinen ja tunnistettava niin livenä kuin verkossakin. Turun vanhimpana alan yksityisenä toimijana olemme saaneet jättää muistijälkiä lukemattomille asiakkaille ja myös dokumentoineet ikimuistoisia hetkiä verkkoon. Moni palveluntarjoaja kompastui omaan näppäryyteensä ehdottaessaan sekä brändi-identiteettimme että kaiken historian kadottamista.

Kun Foorly otti meihin yhteyttä huomasimme heti, että yrityksen palveluasenteena on asiakaslähtöisyys ja yhteistyö. Lisäksi verkkosivut toteutettaisiin WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka tekisi valmiiden sivujen kanssa työskentelystä meille mutkatonta.

Ensimmäisessä tapaamisessamme loimme projektille raamit. Hahmottelimme mm. mitä verkkosivujen uudistuskokonaisuuteen sisällytettäisiin, miten luodaan uutta kadottamatta kuitenkaan historiaa ja brändi-identiteettiämme, kenen vastuulla eri projektin osat ovat (palveluntuottajan vai asiakkaan) ja miten projektin vaiheita viedään eteen päin. Seuraavassa tapaamisessa pureuduttiin sopivan teeman valintaan sekä sivustorakenteeseen. Tästä eteen päin projektin viestinnässä toimivat joustavasti sähköposti, puhelut ja muutama tapaaminen, joissa tarkisteltiin kuntoon isompia kokonaisuuksia. Oli hienoa seurata, miten verkkosivut kehittyivät pala kerrallaan ja miten vanhojen verkkosivujen historia ja sisältöjä parin kymmenen vuoden ajalta saatiin talteen sekä yhdistymään uusiin ideoihin ja sisältöihin.

Kun sivut oli siirretty oman hosting-palvelumme palvelimelle, saimme Foorlyltä vielä selkeän käyttäjäkoulutuksen. Sovimme lopuksi myös, miten verkkosivujen mahdollisten muutostöiden kanssa jatkossa toimitaan.

Tuomas P. Toimitusjohtaja | Profea Oy

“Foorlyn apuun ja asiantuntemukseen olemme aina voineet kiperissäkin paikoissa luottaa. Vastuullinen toimija, joka tekee sen mitä sovitaan ja on aina tavoitettavissa.”

Mariia R. | Yrittäjä | Porin Nauha ja Nappi

Foorlyltä saamani palvelu on alusta asti ollut henkilökohtaista, joustavaa ja asiantuntevaa. Somemarkkinoinnin kautta yrityksemme myynti on kasvanut verkossa moninkertaiseksi ja jatkaa yhä kasvuaan. Olen voinut soittaa koska tahansa ja apu on ollut heti saatavilla. Suosittelen lämpimästi.

Vilma P. | CMO | Cuitu Oy

“Foorly auttoi meitä kehittämään nettisivujamme ja rakentamaan verkkokaupasta selkeämmän ja toimivamman kokonaisuuden, joka samalla nosti brändiarvoamme. Saimme tukea verkkokaupan bugien fiksaamisessa ja käyttäjäkokemuksen parantamisessa helposti ja nopeasti. Erityiskiitos Valtterille joustavasta palvelusta tiukan aikataulun ja budjetin puitteissa. Sijoitus Foorlyn palveluihin maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin, sillä ymmärrän nyt myös paremmin verkkosivujen toimintoja ja pystyn jatkossa tekemään tarvittavia muokkauksia itsenäisesti.”

Samuli E. | Owner & Designer | Woobs

“Sain ensimmäistä kertaa käsityksen siitä missä dataan perustuvassa markkinoinnissa on kysymys. Mainontamme tulokset moninkertaistuivat aloitettuamme yhteistyön Foorlyn kanssa, lisäksi pystymme nyt itse seuraamaan tulosten toteutumista. Rento mutta asiallinen yhteistyö iso plussa, todella joustava toimija aikataulujen suhteen”

Hanna L. | Viestintävastaava | TuKY ry

”Parasta Foorlyn kanssa työskentelemisessä on ehdottomasti nopea reagointi asiakkaan kysymyksiin ja ongelmiin. Tärkeää on myös se, että itselle jää tunne siitä, että tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassakaan, joten kynnys kysyä on todella matala. Yhteistyö sujuu loistavasti, sillä työntekijät tavoittaa nopeasti ja kätevästi eri kanavia pitkin. Asiakkaan näkökulmasta jää sellainen tunne, että työtä tehdään hyvällä fiiliksellä.”

PALVELUMME

KOTISIVUT YRITYKSELLE

 Rakennamme laadukkaat, mobiilioptimoidut ja helppokäyttöiset kotisivut yrityksellesi nopeasti ja edullisesti.

KOTISIVUJEN YLLÄPITO

Domain, sähköpostilaatikot, SSL-sertifikaatit, nopeat kotimaiset pilvipalvelimet sekä päivitykset – hoidamme kaiken puolestasi.

VERKKOKAUPPA YRITYKSELLE

Jokaiselle laitteelle optimoitu verkkokauppa, viimeistelty ostokokemus ja kotimaiset maksuvälittäjät vievät myyntisi verkossa uudelle tasolle.

LIIKKEENJOHDON KONSULTOINTI

 Kasvatamme yrityksesi liikevaihtoa esimerkiksi markkinoinnin, kotisivujen kehittämisen ja data-analytiikan avulla. Palvelut tarpeidesi mukaan.

HAKUKONEOPTIMOINTI

 Haluatko nostaa yrityksesi Googlen hakutulosten kärkeen? Hakukoneoptimoinnin avulla asiakkaat löytävät yrityksesi tuotteet ja palvelut.

GOOGLE- JA SOMEMAINONTA

 Google- ja somemainonnan avulla ohjaamme kotisivuillesi potentiaaliset asiakkaat, jotka etsivät yrityksesi tarjoamaa tuotetta tai palvelua.