Nettisivujen hinta | Miten kotisivujen hinta muodostuu?

12.1.2023

Mitä nettisivut maksavat ja miten niiden hinta muodostuu?

Halvimpien yksinkertaisten nettisivujen hinta saattaa olla jopa alle 500 euroa. Nyrkkisääntönä voisi kuitenkin pitää keskihintaa, joka liikkuu noin 1000 ja 4000 euron välillä. Nettisivujen hintaan vaikuttavat esimerkiksi alasivujen määrä, mukautettavien toimintojen ja räätälöinnin taso sekä ominaisuuksien määrä.

Olet perustamassa tai kasvattamassa yritystäsi ja tarvitset yrityksellesi kotisivut. On monia asioita, joita kannattaa selvittää etukäteen ennen hankintaa.

 • Minkälainen sivusto sopii sinulle tai yrityksellesi?
 • Millä tavalla kotisivujen rakennus kannattaisi toteuttaa?
 • Paljonko kotisivut keskimäärin maksavat?
 • Mistä nettisivujen hinta muodostuu?

Katsotaanpa, kuinka paljon nettisivut maksavat ja mitkä tekijät vaikuttavat hintaan.

Mistä nettisivujen hinta muodostuu?

Verkkosivujen hinta muodostuu monesta eri asiasta. Käymme tässä artikkelissa läpi tärkeimmät tekijät, joista nettisivujen hinta muodostuu.

Hintaan vaikuttaa esimerkiksi kotisivujen toteutustapa: onko sivut koodattu alusta alkaen vai onko projektissa käytetty olemassa olevaa pohjaa tai järjestelmää, jonka päälle sivut rakennetaan.

Kalleimpien nettisivujen hinta saattaa olla kymmeniä tuhansia euroja, silloin kuitenkin puhutaan suuryritysten järjestelmistä, jotka sisältävät usein paljon räätälöityjä toiminnallisuuksia ja ominaisuuksia. Monesti nämä ominaisuudet ovat työläitä toteuttaa, esimerkiksi eri järjestelmien väliset integraatiot vaativat paljon aikaa. Alusta alkaen koodatut sivut ovat yleensä nopeita ja ne on tehty juuri yritysten tarpeiden mukaisesti. Kannattaa myös huomioida, että sisällön päivittäminen voi tällaisille sivustoille maksaa erikseen. Yleensä nämä järjestelmät eivät ole käyttäjäystävällisiä ja vaativat ammattilaisen päivittämään sivuston sisältöä.

Halvimpien nettisivujen hinta saattaa olla jopa alle 500 euroa. Yleensä tällainen toteutus on tehty valmiin ulkoasun pohjalta ja myös ulkoasussa on käytetty valmista pohjaa. Lisäksi tämä on nettisivujen lähtöhinta, joka ei juurikaan sisällä ominaisuuksia ja kyseessä on yleensä yhdelle sivulle sovitettu sisältö. Nämä sivut sopivat hyvin esimerkiksi pienen yrityksen käyntikortiksi, jos tarvetta on vain kertoa lyhyesti yrityksestä ja sen yhteystiedoista.

Nettisivujen hintaa saattaa vaikea muodostaa ennen tarkkojen tietojen määrittelyä, sillä jokainen projekti on erilainen. Nyrkkisääntönä voisi kuitenkin pitää keskihintaa, joka liikkuu noin 1000 ja 4000 euron välillä. Tässä hinnassa alasivuja on noin 3-10 kappaletta, toteutus saattaa sisältää osittain räätälöintiä yrityksen tarpeisiin ja nettisivu sisältää joitain ominaisuuksia. Alasivujen määrä, mukautettavien toimintojen taso ja ominaisuuksien määrä vaikuttavat lopulliseen nettisivun hintaan merkittävästi.

Yhä useampi yritys valitseekin nykyisin edullisen kotisivupaketin, kun tarkoituksena on rakentaa laadukkaat kotisivut pienemmällä budjetilla. Foorlyn valmiista ulkoasupohjista rakennetut WordPress-kotisivut ovat kevyet ja helppokäyttöiset sekä ehdottoman tyylikäs käyntikortti digitaalisessa maailmassa.

Parhaimman käsityksen nettisivujen hinnasta saa, kun varaa aikaa lyhyelle tapaamiselle verkkosivun toteuttajan kanssa. Tällöin saadaan yhdessä käytyä projektin laajuus ja yrityksen tarpeet läpi. Foorly toteuttaa kotisivuja pääasiassa WordPress -julkaisujärjestelmän päälle. Tämä jo itsessään nopeuttaa projektia, joka vastaavasti pitää budjetin kurissa. Tästä huolimatta laatu, kustomointi sekä jatkokehitysmahdollisuudet säilyvät hyvällä tasolla. Lisäksi asiakas pystyy helposti itse päivittämään verkkosivun sisältöä toteutuksen jälkeen.

 

Millaiset kotisivut sopivat juuri omalle yrityksellesi?

On tärkeää ottaa selvää, millaiset kotisivut sopivat yrityksellesi.

Mikä on kotisivujesi tavoite? Haluatko enemmän asiakkaita, yhteydenottoja, liidejä, parantaa yrityskuvaasi tai brändiäsi vai haluatko esitellä tarkemmin yrityksesi tuotteita ja palveluita?

Mieti jo etukäteen, mitä haluat nettisivuiltasi. Tämä auttaa sinua hahmottamaan nettisivujen hinnan, jota kotisivusi tulevat maksamaan.

Yleinen ohje tähän on, mitä laajemmat ja räätälöidymmät ominaisuudet verkkosivuilla on, sitä enemmän ne maksavat. Yksinkertaiset nettisivut voit saada edullisesti, tai voit joutua maksamaan paljon nettisivuista, jotka on räätälöity juuri yrityksellesi sopivaksi ja ne sisältävät paljon ominaisuuksia.

Foorly auttaa asiakasta hahmottamaan millaiset verkkosivut olisivat asiakkaalle oikeat. Käymme aina ennen tarjouksen antamista läpi asiakkaan kanssa, millainen tarve yrityksellä on kotisivuilleen ja autamme asiakasta ymmärtämään, mistä nettisivujen hinta muodostuu.

 

Tarvitsetko apua kotisivujen rakentamisessa?

Yhä useampi yritys valitsee edullisen kotisivupaketin, kun tarkoituksena on rakentaa laadukkaat kotisivut ammattilaisen toimesta. Kotisivupaketit ovat erinomainen vaihtoehto yritykselle, joka haluaa kotisivut nopeasti, turvallisesti ja edullisesti. Katso ja tutustu!

 

10 asiaa, jotka vaikuttavat nettisivujen hintaan

 

1. Nettisivujen toteutustapa

Kotisivujen toteuttamiseen on olemassa jo itsessään monta erilaista vaihtoehtoa.

Nettisivut voidaan rakentaa täysin kustomoidusti, jolloin lopputuloksesta saadaan juuri asiakkaan toiveiden mukainen. Tämä on yleensä kaikista kallein tapa rakentaa kotisivut. Tämä on vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat täysin räätälöidyt verkkosivut, jotka sisältävät juuri heille tehtyjä ominaisuuksia ja alusta asti laaditun ulkoasun.

Nettisivut voidaan myös rakentaa olemassa olevaa järjestelmää käyttäen. Tämä tarkoittaa sitä, että osa kotisivujen sisällöstä, esimerkiksi verkkosivujen ulkoasu tai rakenne on valmiiksi tehty. Kaikkea ei siis tarvitse tehdä alusta alkaen. Esimerkiksi WordPress-alusta on tällainen, jossa sivut voidaan toteuttaa huomattavasti nopeammin, kun kaikkia perustoimintoja ei tarvitse toteuttaa uudelleen.

WordPress on maailman käytetyin julkaisujärjestelmä ja sopii erinomaisesti niin pienten kuin keskisuurtenkin yritysten tarpeisiin kotisivujen pohjaksi. Juuri tämän vuoksi myös me käytämme pääasiassa WordPressiä kotisivujen toteutuksen pohjana. Voit käydä tutustumassa toteuttamiimme WordPress-kotisivuihin täältä.

 

2. Nettisivujen räätälöinti ja kustomointi

Jotkut yritykset haluavat nettisivuillaan olevan ominaisuuksia, joiden rakentaminen vie aikaa ja tarvittaessa ne pitää toteuttaa ohjelmistokehittäjän toimesta. Esimerkiksi WordPress-alustalle voidaan erikseen räätälöidä erilaisia toimintoja juuri asiakkaille sopivaksi. Nämä voivat olla esimerkiksi integraatioita, erilaisia tapoja esittää tietoja tai ohjata asiakasta verkkosivuilla. Kaikkea ei ole välttämättä valmiina, ja osa toteutuksesta pitää tehdä ohjelmistokehittäjän toimesta. Nämä toteutukset nostavat nettisivujen hintaa yleensä huomattavasti, joten jos haluat nettisivut edullisesti, tulee yleensä valita jokin muu vaihtoehto tai kompromissi räätälöidyssä toteutuksessa.

Mikäli kotisivuilla on vain vähän tarvetta räätälöidä sisältöä ja se rakennetaan perinteisiä menetelmiä ja WordPressin omia toimintoja käyttäen, saa kotisivut edullisemmin. Yleensä pienillä ja keskisuurilla yrityksillä ei ole tarvetta räätälöidä kotisivuja, vaan voidaan käyttää olemassa olevia ratkaisuja.

 

3. Kotisivujen laajuus

Kotisivujen hintaan vaikuttaa suoraan se, tuleeko kotisivuille vain yksi sivu, esimerkiksi pelkkä etusivu vai sisältääkö sivu kymmeniä alasivuja. Yhden sivun kotisivut voi saada huomattavasti edullisemmin, kuin verkkosivuston, joka sisältää esimerkiksi 20 erilaista alasivua. Laajuudella onkin paljon merkitystä nettisivujen hintaan.

Yleisiä sivuja ovat:

 • Etusivu
 • Palvelut ja palveluiden esittely (Saattaa sisältää yhden tai monia alasivuja)
 • Tuotteet ja tuotteiden esittely (Saattaa sisältää yhden tai monia alasivuja)
 • Yrityksen esittely / Meistä
 • Blogisivu, artikkelin oma sivu
 • Referenssit ja asiakaskokemukset
 • Tarjouspyynnön sivu
 • Henkilökunnan esittely
 • Kuvagalleria
 • Yhteydenotto ja yhteystiedot

Tämä onkin siis hyvä miettiä etukäteen: kuinka monta sivua yrityksesi tarvitsee ja mitä ne voisivat olla?

 

4. Verkkosivujen ominaisuudet

Nettisivujen hinta muodostuu myös sivuston ominaisuuksien määrän mukaan. Ominaisuuksilla tarkoitetaan tässä yhteydessä asioita, jotka sisältävät esimerkiksi joitain toiminnallisuuksia ja toimintoja, joita nettisivuilla haluttaisiin olevan. Nämä ovat siis jotain muuta, kuin pelkkää verkkosivuilla olevaa tekstiä tai kuvaa.

Tässä on lueteltua joitain ominaisuuksia, joita verkkosivuilla yleisesti esiintyy:

 • Yhteydenottolomake
 • Google Maps – kartta
 • Valokuvagalleria
 • Sosiaalisen median painikkeet
 • Sosiaalisen median liitännäiset verkkosivuille
 • Hakukoneoptimoinnin lisäosat
 • Tietoturvaan liittyvät lisäosat
 • Välimuistiin liittyvät lisäosat
 • Ominaisuus blogitekstien julkaisuun
 • Valikkojen rakenne ja erilaiset ominaisuudet
 • Liikkuvat kuvat, esimerkiksi sliderit ja youtuben liitännäiset
 • GDPR-laajennukset
 • Sähköpostiautomaation laajennukset

Listasta huomataan, että WordPress-järjestelmää pystytään laajentamaan monin eri tavoin ja siihen on saatavilla huomattava määrä erilaisia ominaisuuksia. Mikäli yritys haluaa itselleen esimerkiksi kaikki nämä ominaisuudet, on sillä itsessään jo huomattava vaikutus nettisivujen hintaan, sillä kotisivujen toteuttajalle tulee paljon työtä saada kaikki ominaisuudet liityttyä, määriteltyä niiden oikeat asetukset ja juuri yritykselle sopivaksi.

Yrityksen onkin siis hyvä miettiä jo etukäteen kotisivuja hankkiessaan, mitkä ovat niitä ominaisuuksia, joita kotisivuilla olisi hyvä olla. Osaa ominaisuuksista, esimerkiksi yhteydenottolomaketta ja sosiaalisen median painikkeita tarvitaan lähes jokaisessa verkkosivustossa. Toiset, esimerkiksi sähköpostiautomaation laajennukset ovat täysin vapaaehtoisia ja kaikilla ei ole niitä käytössään. Jotkut ominaisuuksista on välttämättömiä sivuston toiminnan ja turvallisuuden kannalta. Ominaisuuksien määrän lisäksi nettisivujen hintaan saattaa myös vaikuttaa yksityiskohtaiset toiveet erilaisista ominaisuuksista.

 

5. Nettisivujen ulkoasu

Verkkosivujen ulkoasu voidaan toteuttaa monella eri tavalla. Avuksi voidaan palkata erillinen graafinen suunnittelija, joka ensin suunnittelee nettisivujen ulkoasun ja sen jälkeen toinen tekijä rakentaa mallin pohjalta samanlaisen ulkoasun. Tämä on usein kallein tapa toteuttaa kotisivut, mutta silloin ulkoasusta tulee täysin toiveiden mukainen.

Toinen tapa on olla käyttämättä graafista suunnittelijaa, mutta käyttää apuna verkkosivujen kehittäjää, joka toteuttaa ulkoasun räätälöidysti yrityksen tarpeiden mukaan. Apuna ei siis käytetä mitää ulkoasupohjaa, vaan ulkoasu rakennetaan yrityksen toiveiden ja verkkosivun kehittäjän ohjeiden mukaan. Tämä tapa on hieman edullisempi, sillä tässä tavassa toteuttaa verkkosivut ei tarvita graafista suunnittelijaa. Ulkoasusta tulee kuitenkin edelleen täysin yrityksen näköinen ja haluama, mutta esimerkiksi joitain visuaalisia elementtejä ei voida toteuttaa ilman graafista suunnittelijaa.

Kolmas tapa on rakentaa verkkosivut suoraan valmiin ulkoasun pohjalta. Tällöin on jo olemassa yritykselle lähes sopiva vaihtoehto ulkoasusta, joka muokataan yritykselle sopivaksi. Yleensä toteutuksessa itse sivuston runko on sama, mutta esimerkiksi fontit, tekstin värit, taustan väri sekä kuvat ovat vaihdettavissa. Sivuille saatetaan tilanteesta riippuen lisätä sisältöä tai poistaa turhaa sisältöä olemassa olevasta pohjasta. Tämä on edullisin tapa rakentaa kotisivut.

Foorly käyttää jokaista tapaa asiakkaan toiveista riippuen. Teemme tarjouksen sen pohjalta, mikä on paras vaihtoehto ja asiakkaan toiveiden mukainen. Toteutamme verkkosivut tarvittaessa graafisen suunnittelijan pohjalta, itse kustomoidusti tai valmista ulkoasupohjaa mukaillen.

 

6. Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization)

Hakukoneoptimointi on yksi tekijä, joka on hyvä ottaa huomioon jo heti verkkosivujen hankintavaiheessa.

Hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sitä, että nettisivut näkyvät Googlen hakutuloksissa halutuilla hakusanoilla. Tämä on yritysten kannalta tärkeää, jotta potentiaaliset asiakkaat löytävät yrityksen Googlesta. Hakukoneoptimointi koostuu monista eri vaiheista ja yleensä toteutus riippuu yrityksen omasta tarpeesta.

Hakukoneoptimoinnissa on tärkeää löytää oikeat avainsanat, joilla toiset yritykset hakevat tuotteita tai palveluja. Yleensä optimointi alkaakin avainsanatutkimuksella, jota hyödynnetään koko sivuston elinkaaren ajan. On myös tärkeää, että sivusto toimii nopeasti kaikilla laitteilla ja erilaisilla näytöillä. Turvallinen, hyvin rakennettu ja indeksoitu sivusto, joka sisältää parhaiden hakusanojen lisäksi oleellista ja säännöllisesti päivittyvää sisältöä tulee todennäköisesti löytymään Googlen hakutuloksien kärkipäästä.

Hakukoneoptimointi on siis yksittäinen tekijä, joka lisää nettisivujen hintaa. Kevyimmillään riittää, että yrityksen nettisivut löytyvät vain yrityksen omalla nimellään Googlesta. Silloin hakukoneoptimointiin ei tarvitse käyttää paljoakaan resursseja. Yleensä kuitenkin yritykset haluavat myös, että yrityksen tarjoamat tuotteet tai palvelut löytyvät hakutuloksista. Silloin hakukoneoptimointi on hyvä huomioida myös verkkosivujen hinnassa.

Hakukoneoptimointiin lisäten on vielä erikseen maksettu Googlen hakusanamainonta, jota emme käsittele tässä artikkelissa. Yleensä se on oma kokonaisuutensa, mutta myös se on hyvä huomioida jo ennen kotisivujen ostopäätöstä tehdessä.

 

Tarvitsetko apua kotisivujen rakentamisessa?

Yhä useampi yritys valitsee edullisen kotisivupaketin, kun tarkoituksena on rakentaa laadukkaat kotisivut ammattilaisen toimesta. Kotisivupaketit ovat erinomainen vaihtoehto yritykselle, joka haluaa kotisivut nopeasti, turvallisesti ja edullisesti. Katso ja tutustu!

 

7. Verkkosivujen analytiikka

Verkkosivustojen analytiikalla tarkoitetaan esimerkiksi kävijäseurantaa. Sen avulla voidaan seurata esimerkiksi, montako kävijää on käynyt tietyllä verkkosivulla, kuinka paljon aikaa he ovat viettäneet sivustolla ja montako sivua he keskimäärin katsoivat vierailun aikana. Lisäksi sen avulla voidaan nähdä, mistä kanavasta nämä vierailijat ovat peräisin: Googlesta, Facebookista, Instagramista vai jostain muualta. Onko vierailijoita tullut maksetun mainonnan kautta vai suoraan ilmaisten Googlen hakutulosten joukosta. Näitä kaikkia voidaan seurata Googlen Analyticsin avulla.

Googlen Seach Console on myös tärkeä lisä verkkosivuston analytiikkaan liittyen. Se kytketään lähes poikkeuksetta päälle, mikäli yritys tarvitsee kotisivuilleen hakukoneoptimointia. Sen avulla uudet sivuston julkaisut voidaan lähettää Googlelle ja sieltä näkyy, montako kävijää on tullut suoraan Googlen hakutulosten kautta.

Maksettuun mainontaan liittyvää analytiikka ovat esimerkiksi: Googlen Tag Manager, Facebook Pixel, Google Adsin liitännäiset sekä esimerkiksi bannerimainontaan tarvittavat liitännäiset. Nämä kaikki vaikuttavat osaltaan paljonko nettisivujen hinta tulee olemaan.

 

8. Verkkosivujen sisällöntuotanto

Kirjoitanko verkkosivuston sisällön itse vai annanko ammattilaisen kirjoittaa nettisivujen tekstit ja otsikot?

Ammattilaisen kirjoittamana voit saada itsellesi hyvät tekstit, jotka sopivat juuri yrityksellesi ja samalla säästät aikaa siinä, että sinun ei itse tarvitse kirjoittaa tekstejä. Kuitenkin lähes jokaisessa tapauksessa yrityksen tulee itse kertoa tarkemmin tuotteistaan ja palveluistaan, jotta sisällöntuottaja saa riittävän kuvan kirjoittaa sisältö verkkosivuille. Tekstisisältö on tärkeä osa yrityksen kotisivuja ja se vaikuttaa myös hakukoneoptimoinnin onnistumiseen. Kuitenkin ammattilaisen tuottama teksti nostaa nettisivujen hintaa.

Toinen tapa on antaa lopuksi ammattilaisen vielä muotoilla ja viimeistellä yrityksen itse kirjoittama teksti. Se saatetaan joko parannella paremmin hakukoneille sopivaksi, tehdä lisäyksiä ja muutoksia sekä muokkailla sisällön tyyliä. Joskus saattaa, että vain oikolukeminen riittää.

Kolmas tapa on kirjoittaa kotisivujen sisällöt itse. Tässä tietysti säästää kokonaan sen kustannuksen, mitä menisi ammattilaisen tehdessä, mutta se vie kuitenkin hieman aikaa. Toisaalta samalla, kun sisältöjä kirjoittaa, tulee samalla itsekin miettineeksi tarkasti yrityksen palvelut ja kuvaukset. Yritys myös itsessään tietää parhaiten, mitä verkkosivuille tulisi kirjoittaa. Yleensä alkuun pääsee jo hyvin itsetehdyillä tekstisisällöillä.

 

9. Kuvat nettisivuilla

Kuvat ovat tärkeä tekijä nettisivujen ulkoasussa. Jos kuvat ovat huonolaatuisia, on vaikea saada samaan aikaan hienolta näyttäviä ja laadukkaita verkkosivuja.

Vaihtoehtoja on esimerkiksi palkata ammattilainen kuvaamaan, mikäli halutaan laadukkaat kuvat yrityksestä ja sen palveluita tai tuotteista. Silloin varmistetaan, että kuvat ovat laadukkaita ja parantavat verkkosivujen ulkoasua ja näyttävyyttä. Mikäli tarvittaisiin visuaalisia elementtejä, mutta ei välttämättä valokuvia, saattaa joutua käyttämään graafista suunnittelijaa apunaan. Näissä molemmissa tapauksissa ammattimaisen kuvaajan tai graafisen suunnittelijan käyttäminen lisää kotisivujen hintaa.

Vaihtoehto on myös ottaa valokuvat itse, jos tuntuu, että saa itse riittävän laadukkaita kuvia tai pyytää joku tuttu ottamaan hyvälaatuisia kuvia verkkosivuille. Tässä voi säästää hyvin ja yleensä yritys itsessään tietää mikä on riittävä kotisivuilla olevien kuvien taso.

Kolmas vaihtoehto on käyttää kuvapankista löytyviä valmiita kuvia, jolloin ei tarvitse itse kuvata tai käyttää valokuvaajaa. Tässä säästää aikaa ja rahaa, mutta kuvapankista otetut kuvat ovat yleensä yleismaallisia ja eivät välttämättä viesti yrityksestä oikeanlaista kuvaa. Kuvapankin kuvat voivat kuitenkin olla helppo tapa saada kotisivut nopeasti ja edullisesti. Lisäksi kuvat, samoin kuin verkkosivujen tekstit ovat päivitettävissä helposti verkkosivujen julkaisun jälkeenkin.

 

10. Nettisivujen ylläpito

Kotisivuja ostaessaan on myös hyvä miettiä kotisivuihin liittyvää ylläpitoa.

Esimerkiksi WordPress-pohjaisiin kotisivuihin tulee usein erilaisia päivityksiä. Näitä ovat WordPressin omat päivitykset, tietoturvapäivitykset, teeman sekä lisäosien päivitykset. Päivitysten yhteydessä tulisi varmistaa sivuston toiminta, siksi sivustosta otetaan säännöllisin väliajoin varmuuskopio. Mikäli päivitysten yhteensopivuudessa esiintyy ongelmia, sivusto voidaan helposti palauttaa edelliseen toimivaan pisteeseen. Päivitykset tulisi tehdä tasaisin väliajoin, jotta yrityksellä on käytössään uusin versio ja samalla tärkeimmät tietoturvapäivitykset tehtynä.

Verkkosivustoa voisi verrata uuteen autoon, joka toimii yleensä moitteetta, mutta tulee huollattaa tasaisin väliajoin. Mikäli huollot laiminlyödään, se ei pysy kunnossa ja tästä aiheutuvasta remontista saattaa tulla yllättävänkin suuri. Sama pätee verkkosivustoihin, niitä tulisi huoltaa säännöllisesti.

Päivitys on yleensä haastavaa ja ammattilaiset tarjoavat siihen usein omia ylläpitopakettejaan. Silloin kotisivujen päivityksestä ja varmuuskopioinnista ei tarvitse huolehtia itse. Foorly ylläpitäjänä myös monitoroi sivuston toimintaa automaattisesti ympäri vuorokauden ja saamme tiedon minuuteissa, mikäli sivustolla esiintyy ongelmia.

Kotisivujen ylläpidon hintaan vaikuttaa myös domainin ja palvelimen kustannukset. Domainin hinta vaihtelee 10 ja 20 euron välillä vuodessa. Halvimman palvelimen saattaa saada alle 10 eurolla kuukaudessa ja kalliimmat voivat olla jopa 100 euroa kuukaudessa.

Kauttamme saat kattavan ylläpidon kotisivuillesi. Kerromme nettisivujen ylläpidosta ja sen sisällöstä tarkemmin täällä.

 

Yhteenveto: Mistä nettisivujen hinta muodostuu?

Olemme tässä artikkelissa käyneet läpi, mistä erilaisista osa-alueista nettisivujen hinta muodostuu. Lisäksi kävimme läpi, mitkä ovat tärkeimmät tekijät verkkosivujen hinnan muodostumisessa.

Tärkeää on myös ennen kotisivujen ostoa pohtia näitä asioita, ja mitä omilta kotisivuiltaan haluaa. Kannattaa myös pitää mielessä ettei verkkosivuprojekti lopu sivujen valmistumisen jälkeen, vaan on tärkeää seurata tavoitteiden toteutumista, miettiä jatkokehitystarpeita ja valmistautua erilaisiin ongelmatilanteisiin. Tämän takia on tärkeää löytää pitkäaikainen yhteistyökumppani projektin toteutukseen, jonka puoleen voit kääntyä jatkossakin.

Yhä useampi yritys valitseekin nykyisin edullisen kotisivupaketin, kun tarkoituksena on rakentaa laadukkaat kotisivut pienemmällä budjetilla. Foorlyn valmiista ulkoasupohjista rakennetut WordPress-kotisivut ovat kevyet ja helppokäyttöiset sekä ehdottoman tyylikäs käyntikortti digitaalisessa maailmassa. Mikäli kiinnostuit, voit jättää yhteystietosi alle. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista.

Mikäli haluat keskustella tarkemmasta hinta-arviosta yrityksellesi tulevista kotisivuista, voit jättää yhteystietosi alle, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Voimme myös miettiä yhdessä, minkälaiset kotisivut olisivat juuri teille sopivat. Kartoitamme mielellämme ilmaiseksi tarpeenne kotisivuille ja laskemme tarvittaessa tarkemman hinta-arvion kotisivujen toteutukselle. Voit myös lukea lisää kotisivujen rakentamisesta yritykselle täältä.

Haluatko laadukkaat ja ammattimaiset kotisivut? Ota yhtettä!

Meiltä saat nopeat ja nykyaikaiset kotisivut kaiken kokoisille yrityksille. Sijainnillasi ei ole väliä, sillä rakennamme kotisivuja yrityksille helposti etäyhteydellä koko Suomeen. Jätä alle yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

4 + 8 =

TOIMISTOMME

Vatselankatu 9
20500, Turku

Katso muut palvelumme

Tarjoamme asiakkaillemme kaikkea mitä menestyvä liiketoiminta nykypäivänä vaatii: responsiiviset ja nopeat kotisivut yritykselle, luotettava kotisivujen ylläpito, nykyaikainen verkkokauppa, tuloksellinen digimarkkinointi ja monipuoliset liiketoiminnan kehityspalvelut. Tarvittaessa saat siis kaiken saman katon alta. Tarjoamme kuitenkin mielellämme apua myös pienemmissä projekteissa – yrityksesi koosta tai toimialasta riippumatta.