KOTISIVUT YRITYKSELLE LAADUKKAASTI – TÄRKEIN KÄYNTIKORTTI VERKOSSA

Kotisivut yritykselle jopa viikossa! Toteutamme laadukkaat, mobiilioptimoidut ja helppokäyttöiset kotisivut yrityksellesi nopeasti. Yrityksen kotisivut ovat suurin tekijä ensivaikutelman luomisessa. Hyvin rakennetut sekä visuaalisesti näyttävät kotisivut, jotka toimivat kaikilla laitteilla, takaavat parhaan ensivaikutelman yrityksellesi. Yritykset kilpailevat asiakkaista ympärivuorokautisesti verkossa, joten yrityksen tulee olla tavoitettavissa silloin, kun asiakas etsii tietoa tai haluaa ottaa yhteyttä. Olit sitten yritys tai yksityishenkilö, laadukkailla kotisivuilla et pelkästään ole aina tavoitettavissa, vaan voitat myös asiakkaita itsellesi.

KAIKKI MITÄ YRITYKSESI TARVITSEE VERKOSSA

YRITYKSEN KOTISIVUT VUONNA 2022

Kävijädata eri sivustoilla on jo pitkään ollut mobiililaitteille ja muille pienemmille näytöille painottuvaa. Tämä trendi tulee vahvistumaan myös tulevaisuudessa, jolloin myös yritysten kotisivujen käyttökokemus tulisi olla optimoitu kaikille laitteille sopivaksi. Tekninen toteutus on luotava unohtamatta visuaalisuuden istuvuutta yrityksen ilmeeseen saumattomasti. Kun tämä kaikki toimii mutkattomasti yhteen ja saadaan yrityksen kotisivut Googlen hakutuloksien kärkipäähän, toivotuilla avainsanoilla, voidaan kotisivuprojektin sanoa olevan onnistunut.

KOTISIVUT YRITYKSELLE JOPA VIIKOSSA

1. UUDEN KOTISIVUN IDEOINTI

Autamme teitä heti alusta lähtien uuden kotisivun ideoinnissa. Ideoidaan yhdessä, minkälaisen sivuston haluaisitte. Käydään yhdessä läpi toiveenne ja visionne tulevasta sivustosta.

2. KOTISIVUJEN SUUNNITTELU

Ensimmäiset palaset alkavat hahmottua, isot linjat ovat selvät ja logo sopii usein jo värimaailman kanssa yhteen.

3. LUONNOS KOTISIVUISTA

Uuden kotisivun visuaalinen ilme, valikot ja tekstit ovat löytäneet paikkansa. Tämä on usein projektin pisin vaihe. Sivustoa vielä muokataan toiveidenne mukaan ennen varsinaista julkaisua.

4. KOTISIVUT JULKAISTAAN

Kun sivuston eri luonnokset ja versiot on saatu viimeisteltyä halutulla tavalla ja kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen voidaan kotisivut julkaista. Tämän jälkeen datan seuraaminen, jatkokehitys ja palaute ovat suurimmassa osassa sivuston tulevaisuutta ajatellen.

WORDPRESS KOTISIVUJEN OMINAISUUKSIA

DOMAIN

Ylläpitopakettiimme kuuluu aina kotisivusi domain. Voimme hankkia joko täysin uuden tai käyttää jo olemassa olevaa.

GOOGLE ANALYTICS

Google Analyticsin avulla pystyt seuraamaan esimerkiksi sivustosi kävijämääriä ja liikennettä. Halutessanne asennamme sivustollesi Google Analyticsin ja Tag Managerin.

OPTIMOITU HAKUKONEILLE

Kotisivusi optimoidaan hyödyntäen nykyaikaisimpia optimointikäytäntöjä. Teemme jokaiselle uudelle sivustolle valmiiksi perustason hakukoneoptimoinnin.

SSL-SUOJAUS

Kaikissa tekemissämme sivustoissa on SSL-sertifikaatti, jolloin sivustosi on suojattu. Suojauksen tunnistaa osoitteen https-etuliitteestä, joka on nykyään maksuton.

RESPONSIIVISUUS

Rakennamme yrityksen kotisivut toimimaan responsiivisesti kaikilla laitteilla – puhelimilla, tableteilla sekä tietokoneilla. Nykyään suurin osa yrityksen kotisivuilla vierailuista tapahtuu puhelimella, joten sivuston on erityisen tärkeää toimia jokaisella laitteella.

SISÄLLÖN MUOKATTAVUUS

Sivuston julkaisun jälkeen voit myöhemmin itse muokata ja päivittää esimerkiksi sivustosi kuvia ja tekstejä. Opetamme sinut lisäämään ja muokkaamaan WordPress kotisivujen sisältöä sivuston julkaisun jälkeen. Vaativammissa muokkauksissa olemme kuitenkin edelleen tukenasi.

MIKSI VALITA JUURI MEIDÄT?

MUKANA ALUSTA LOPPUUN

Jokainen projekti on erilainen, osittain myös siksi, että pyrimme ottamaan jokaisen asiakkaamme tarpeet mahdollisimman hyvin huomioon. Otamme vastuun projektin valmistumisesta sovitussa ajassa, emmekä jätä sinua yksin myös sen jälkeenkään. Kehitämme jatkuvasti uusia ideoita, tutustumme erilaisiin toimintamalleihin ja ymmärrämme ettei tarkoitus ole rakentaa kotisivuja joiden potentiaalia ei hyödynnetä liiketoiminnan kannalta parhaaksi mahdolliseksi.

DESIGN

Miten erotut parhaiten tuhansien kotisivujen harmaasta massasta? Modernilla, asiakaslähtöisellä ja oivaltavalla designilla. Emme halua tehdä geneerisiä toinen toistaan muistuttavia kotisivuja, vaan suunnittelemme jokaiselle yritykselle omanlaisensa ilmeen. Ilmeen, joka edustaa juuri teitä, yritystänne ja toimialaanne – käyttäjäkokemusta (UX) unohtamatta.

HELPPOKÄYTTÖISYYS

WordPress-pohjaisen kotisivun käyttö on erittäin helppoa. Käytössä pääsee alkuun pienellä opastuksella, vaikka järjestelmästä ei olisi aikaisempaa kokemusta. WordPress mahdollistaa sivuille vaivattoman päivitettävyyden ilman ohjelmointitaitoja. Oli kyse sitten blogikirjoituksista, uutisista, henkilökunnasta tai jälleenmyyjistä, rakennamme julkaisujärjestelmän niin, että sisällön päivittäminen onnistuu keneltä vain.

TURVALLISUUS

Hakkeroitu tai toimimaton sivu heikentää brändisi arvoa. Suhtaudummekin erityisellä vakavuudella omaan ja asiakkaidemme tietoturvaan. Pidämme päivitykset aina ajan tasalla ja suojaamme tietosi suuryritys-tason palvelimien ja palomuurien taakse, joiden suoja testataan ammattilaisten toimesta kuukausittain. Kotisivuihimme kuuluu aina SSL-suojaus, joka turvaa sivustosi ja asiakkaidesi tietoja. Käytämme vain tietoturvastaan tiedettyjä WordPress kotisivujen lisäosia.

YLLÄPITO JA HOSTING

Ylläpitämämme kotisivut sijaitsevat kotimaisilla huippunopeilla palvelimilla, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia sivujen toimivuudesta kiireisimpänäkään aikana. Suunnittelun lisäksi mielellämme ylläpidämme kotisivusi ja varmistamme, että kaikki toimii kuten pitääkin.

YKSILÖLLINEN TOTEUTUS

Julkaisujärjestelmänä WordPress kotisivut on moneen taipuva ja sen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Ulkoasu ja toiminnallisuudet saadaan hiottua juuri toivotulla tavalla viimeistä piirtoa myöden. Kiinnostaisiko kokeilla miten yhteydenotot kasvavat live-chatilla? Haluaisitko vapauttaa aikaasi ja antaisit asiakkaidesi hoitaa varaukset automaattisesti varauskalenterista kotisivuillasi? Kerro meille seuraava ideasi, toteutetaan visio ja siirretään liiketoimintasi verkossa seuraavalle tasolle!

PYYDÄ TARJOUS TAI OTA YHTEYTTÄ

Teemme kotisivut kaiken kokoisille yrityksille. Sijainnillasi ei ole väliä, sillä rakennamme kotisivuja yrityksille helposti etäyhteydellä koko Suomeen. Olette aina tervetulleita myös Turun toimistollemme. Ilmoittakaa etukäteen tulostanne, niin laitamme kahvit valmiiksi. Jätä meille yhteystietosi niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

4 + 7 =

MYYNTI

 myynti@foorly.com
+358 50 911 5887

 ASIAKASTUKI

 tuki@foorly.com
+358 41 543 7405

TOIMISTOMME

 Vatselankatu 9
20500, Turku

KATSO MUUT PALVELUMME

KOTISIVUT YRITYKSELLE

 Rakennamme laadukkaat, mobiilioptimoidut ja helppokäyttöiset kotisivut yrityksellesi nopeasti ja edullisesti.

KOTISIVUJEN YLLÄPITO

Domain, sähköpostilaatikot, SSL-sertifikaatit, nopeat kotimaiset pilvipalvelimet sekä päivitykset – hoidamme kaiken puolestasi.

VERKKOKAUPPA YRITYKSELLE

Jokaiselle laitteelle optimoitu verkkokauppa, viimeistelty ostokokemus ja kotimaiset maksuvälittäjät vievät myyntisi verkossa uudelle tasolle.

LIIKKEENJOHDON KONSULTOINTI

 Kasvatamme yrityksesi liikevaihtoa esimerkiksi markkinoinnin, kotisivujen kehittämisen ja data-analytiikan avulla. Palvelut tarpeidesi mukaan.

HAKUKONEOPTIMOINTI

 Haluatko nostaa yrityksesi Googlen hakutulosten kärkeen? Hakukoneoptimoinnin avulla asiakkaat löytävät yrityksesi tuotteet ja palvelut.

GOOGLE- JA SOMEMAINONTA

 Google- ja somemainonnan avulla ohjaamme kotisivuillesi potentiaaliset asiakkaat, jotka etsivät yrityksesi tarjoamaa tuotetta tai palvelua.