Kotisivut yritykselle

Verkkosivut, nettisivut tai kotisivut yritykselle – meiltä saat laadukkaat, mobiilioptimoidut ja helppokäyttöiset kotisivut yritykselle nopeasti edulliseen hintaan. Rakennamme uudet kotisivut yritykselle yhden alasivun kotisivuista kymmeniä alasivuja sisältäviin nettisivuihin. Hyvin rakennetuilla WordPress-kotisivuilla luot asiakkaillesi positiivisen ensivaikutelman sekä kasvatat myyntiä ja yhteydenottoja.

Tarvitsetko kotisivut yritykselle?

Nykyään jokaisella yrityksellä tulee olla kotisivut, sillä ilman kotisivuja yrityksestä on vakea luoda mielikuvaa ja saada tietoja. Yritykset kilpailevat asiakkaista verkossa ympärivuorokautisesti. Hyvin rakennetut, visuaalisesti näyttävät ja kaikilla laitteilla toimivat kotisivut yritykselle takaavat parhaan ensivaikutelman sekä näkyvyyden verkossa ja hakukoneissa. Laadukkaat ja nopeat verkkosivut mahdollistavat, että voitat asiakkaita puolellesi ja yrityksesi on näkyvissä ja tavoitettavissa silloin, kun asiakas etsii tietoa tai haluaa ottaa yhteyttä.

Asiakkaitamme

Useat yritykset ja organisaatiot ovat valinneet meidät pitkäaikaiseksi kumppanikseen. Oli kyseessä sitten pitkäaikainen yhteistyö tai tarvitset vain kotisivut yritykselle nopeasti – tarjoamme aina joustavaa ja asiantuntevaa palvelua yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta. Olemme ketterä ja joustava kumppani, jolloin voimme aina laatia juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, tilanteeseen ja budjettiin sopivan ratkaisun.

Toimivat kotisivut
jopa viikossa

1. Uuden kotisivun ideointi

Autamme sinua heti alusta lähtien uuden kotisivun ideoinnissa. Kuuntelemme toiveesi ja visiosi kotisivusta ja ehdotamme tämän perusteella erilaisia vaihtoehtoja kotisivun rakenteeseen ja ulkoasuun.

k

2. Kotisivujen suunnittelu

Suunnitelmasi kirkastuu ja tiedät paremmin millaiset nettisivut haluat. Kotisivun rakenne, värimaailma ja erilaiset kotisivulle haluttavat toiminnallisuudet ovat selvillä.

h

3. Luonnos kotisivuista

Uuden kotisivun elementit, valikot ja tekstit löytävät paikkansa ja visuaalinen ilme alkaa hahmottua. Tämä on usein kotisivuprojektin pisin vaihe, sillä kotisivua muokataan vielä toiveidesi mukaan ennen varsinaista julkaisua.

N

4. Kotisivut yritykselle julkaistaan

Kun yrityksen kotisivut on saatu viimeisteltyä halutulla tavalla ja kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen, voidaan ne julkaista. Tämän jälkeen datan ja kävijäliikenteen seuraaminen sekä uudet ideat ohjaavat kotisivun mahdollista jatkokehitystä.

Laadukkaat kotisivut helposti ja nopeasti

Keskity siihen, missä olet itse ammattilainen ja anna meidän huolehtia sekä verkkosivuista että digitaalisista tukitoiminnoista. Kotisivut yritykselle laadukkasti rakennettuna, luotettava kotisivujen ylläpito ja liidejä generoiva digimarkkinointi ovat kaikille yrityksille tärkeitä. Niitä ei kuitenkaan tarvitse hoitaa itse. Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoina huolehdimme näistä puolestasi, jolloin voit itse keskittyä olennaiseen – ja lopulta oikeasti säästää.

foorly-kotisivut-yritykselle

Miksi kotisivut juuri meiltä?

MUKANA ALUSTA LOPPUUN

Otamme vetovastuun kotisivuprojektin valmistumisesta emmekä jätä sinua yksin kotisivujen valmistumisen jälkeenkään. Jokainen kotisivuprojekti on erilainen, sillä otamme asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioon. Asiakkaan liiketoiminnan menestys on meille aina tärkein prioriteetti, joten laadukkaiden ja nopeiden kotisivujen lisäksi rakennamme kotisivut niin, että ne palvelevat mahdollisimman hyvin asiakkaan liiketoiminnallisia tavoitteita.

HELPPOKÄYTTÖISYYS

WordPress-pohjaisen kotisivun käyttö on erittäin helppoa, vaikka julkaisualustasta ei olisi aiempaa kokemusta. WordPress mahdollistaa yrityksen kotisivujen vaivattoman päivittämisen ilman ohjelmointitaitoja. Oli kyse sitten blogikirjoitusten, uutisten, henkilökunnan tai jälleenmyyjien päivittämisestä kotisivuille, rakennamme WordPressillä kotisivut niin, että sisällön päivittäminen onnistuu keneltä vain.

TURVALLISUUS

Hakkeroitu tai toimimaton kotisivu heikentää brändisi arvoa. Suhtaudummekin erityisellä vakavuudella omaan ja asiakkaidemme tietoturvaan. Pidämme kotisivujen päivitykset aina ajan tasalla ja suojaamme tietosi suuryritys-tason palvelimien ja palomuurien taakse, joiden suoja varmistetaan ammattilaisten toimesta kuukausittain. Kotisivuihimme kuuluu aina SSL-suojaus, joka turvaa sivustosi ja asiakkaidesi tietoja. Lisäksi käytämme ainoastaan tietoturvaltaan tunnettuja WordPress kotisivujen lisäosia.

YLLÄPITO JA HOSTING

Ylläpitämämme verkkosivut yritykselle sijaitsevat kotimaisilla turvallisilla ja huippunopeilla palvelimilla, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia kotisivujen toimivuudesta. Monipuolinen kotisivujen ylläpitopalvelumme kattaa tietoturvapäivitykset, teeman ja lisäosien päivitykset, varmuuskopiot, kotisivun toimivuuden monitoroinnin ja päivitysten yhteydessä syntyneiden ongelmatilanteiden selvitykset.

l

Kotisivujen design

Miten erotut parhaiten tuhansien kotisivujen harmaasta massasta? Modernilla, asiakaslähtöisellä ja oivaltavalla kotisivun designilla. Emme halua rakentaa geneerisiä toinen toistaan muistuttavia kotisivuja, vaan suunnittelemme jokaiselle yritykselle omanlaisensa ilmeen, joka edustaa juuri teitä, yritystänne ja toimialaanne – käyttäjäkokemusta (UX) unohtamatta.

YKSILÖLLINEN TOTEUTUS

WordPress nettisivut yritykselle ovat moneen taipuvia ja niiden mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Ulkoasu ja toiminnallisuudet saadaan hiottua juuri toivotulla tavalla viimeistä piirtoa myöden. Kiinnostaisiko kokeilla, miten yhteydenotot kasvavat live-chatilla? Haluaisitko vapauttaa aikaasi ja antaisit asiakkaidesi hoitaa varaukset automaattisesti kotisivujesi varauskalenterista? Kerro meille ideasi – toteutetaan visio ja siirretään liiketoimintasi verkossa seuraavalle tasolle!

Kaikki kotisivupalvelut samasta paikasta

Saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta, joten aikaasi ei kulu kommunikointiin erilaisten palveluiden ja toimijoiden välillä. Rakennamme kotisivut yrityksellesi ja tarjoamme kaiken tarvittavan kotisivujesi ja liiketoimintasi kehittämisen tueksi. Olemme kokonaisvaltainen kotisivujen ja digimarkkinoinnin kumppani, joka auttaa liiketoimintasi kasvattamisessa ja tavoitteidesi saavuttamisessa.

Domain ja ylläpito

Tarjoamme yrityksen kotisivuille kattavan verkkosivuston ylläpitopaketin, johon sisältyy mm.

  • Domain ja palvelintila
  • Tietoturvapäivitykset
  • Sivuston, teeman ja lisäosien päivitykset
  • Varmuuskopiot sivustosta
  • Verkkosivuston tilan ympärivuorokautinen monitorointi
  • Tuki verkkosivuston ongelmatilanteisiin

Lisäksi kaikissa verkkosivuissamme on SSL-sertifikaatti, jonka tunnistaa verkkotunnuksen https-etuliitteestä. Voimme hankkia yrityksellesi uuden domainin tai käyttää jo olemassa olevaa domainia.

Kotisivujen laajuus

Rakennamme kotisivut aina yhden alasivun kotisivuista kymmeniä alasivuja sisältäviin kokonaisuuksiin. Meiltä saat myös kaikki uusimmat lisäratkaisut ja -palvelut WordPress-alustalle rakennetuille kotisivuille. Räätälöimme yrityksen kotisivut aina tarpeeseen sopivaksi ja teemme niistä nopeat, responsiiviset ja yrityksesi näköiset. Tarvittaessa laajennamme ja kehitämme kotisivujasi myös tulevaisuudessa.

Sisällön muokattavuus

Sivuston julkaisun jälkeen voit myöhemmin itse muokata ja päivittää esim. kotisivujesi kuvia ja tekstejä, sillä opetamme sinut lisäämään ja muokkaamaan WordPress kotisivujen sisältöä. Vaativammissa kotisivun muokkauksissa olemme kuitenkin edelleen tukenasi.

Responsiivisuus

Rakennamme kotisivut yritykselle toimimaan responsiivisesti kaikilla laitteilla – puhelimilla, tableteilla sekä tietokoneilla. Nykyään suurin osa yrityksen kotisivuvierailuista tapahtuu puhelimella, joten sivuston on erityisen tärkeää toimia myös mobiilissa.

Optimoitu hakukoneille

On tärkeää, että yrityksesi kotisivut löytyvät Googlen hakutuloksista, joten optimoimme kotisivusi hyödyntäen nykyaikaisimpia optimointikäytäntöjä. Tarvittaessa teemme jokaiselle uudelle verkkosivustolle valmiiksi perustason hakukoneoptimoinnin. Lisäksi meiltä saat myös räätälöityjä ratkaisuja hakukoneoptimointiin liittyen.

Googlen analytiikka

Google Analyticsin avulla pystyt seuraamaan esimerkiksi nettisivujen kävijämääriä ja liikennettä. Halutessasi asennamme kotisivuillesi Googlen työkaluista Analyticsin, Search Consolen, Adsin ja Tag Managerin. Näillä työkaluilla pystyt seuraamaan esim. digimarkkinoinnin tuloksia tehokkaammin.

Pyydä tarjous kotisivuista yrityksellesi

Meiltä saat nopeat ja laadukkaat kotisivut yritykselle. Sijainnillasi ei ole väliä, sillä rakennamme kotisivuja yrityksille helposti etäyhteydellä koko Suomeen. Olet aina tervetullut myös Turun toimistollemme.

Jätä alle yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja laskemme tarkan tarjouksen kotisivuista.

15 + 10 =

TOIMISTOMME

Vatselankatu 9
20500, Turku

Katso muut palvelumme

Tarjoamme asiakkaillemme kaikkea mitä menestyvä liiketoiminta nykypäivänä vaatii: responsiiviset ja nopeat kotisivut yritykselle, luotettava kotisivujen ylläpito, nykyaikainen verkkokauppa, tuloksellinen digimarkkinointi ja monipuoliset liiketoiminnan kehityspalvelut. Tarvittaessa saat siis kaiken saman katon alta. Tarjoamme kuitenkin mielellämme apua myös pienemmissä projekteissa – yrityksesi koosta tai toimialasta riippumatta.