JÄTÄ YLLÄPITO MEILLE – VARMISTA KOTISIVUJESI TOIMIVUUS

Jätä verkkosivustosi ylläpitovastuu meille – kauttamme saat domainit ja kotimaiset palvelimet. Lisäksi huolehdimme puolestasi teknisestä toimintavarmuudesta, päivityksistä ja tietoturvasta. Sivujen sisältöä (kuten tekstit ja kuvat) pystyt helposti päivittämään itse, mikäli WordPress ei ole sinulle entuudestaan tuttu opastamme sen käytössä mielellämme. Saat meiltä tarvittaessa myös sähköposti- ja markkinointipalvelut yrityksesi tarpeisiin.

MITÄ YLLÄPITOMME SISÄLTÄÄ?

DOMAIN

Domain eli verkkotunnus on yrityksen www-osoite. Ylläpitoomme kuuluu aina edullinen verkkotunnuksen rekisteröinti ja sen uusinta haluamallesi ajanjaksolle. Voit myös siirtää jo olemassa olevan domainin meille.

YLLÄPITO JA HOSTING

Ylläpitämämme kotisivut sijaitsevat kotimaisilla huippunopeilla palvelimilla, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia sivujen toimivuudesta kiireisimpänäkään aikana. Suunnittelun lisäksi mielellämme ylläpidämme verkkosivusi ja varmistamme, että kaikki toimii kuten pitääkin.

SÄHKÖPOSTIT JA TUNNUKSET

Halutessasi asennamme sähköpostit käyttämiisi ohjelmiin (Outlook, Firebird) tai integroimme ne esimerkiksi Googlen Gmailiin tai Microsoftin 365 -palveluun. Saat myös tunnukset verkkosivustosi ylläpitoon ja tarvittaessa näytämme sinulle tärkeimmät toiminnallisuudet.

PÄIVITYKSET JA MUUTOKSET

Jokaiseen ylläpitopakettiimme kuuluvat tärkeimmät tietoturva- ja sovelluspäivitykset sekä pienet muutostyöt. Halutessassi muokkaamme paketin vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

SSL-SUOJAUS

Jokaisella toteuttamallamme sivustolla on SSL-sertifikaatti eli salattu liikenne laitteesi ja verkkosivuston välillä. Tällöin mitkään ulkopuoliset eivät pääse käsiksi tietoihisi. Googlen suositusten mukaisesti vuodesta 2019 alkaen jokaisella verkkosivustolla tulisi olla kyseinen sertifikaatti, muuten sivusto ei näy hakutuloksissa ja esimerkisi Chrome-selaimen käyttäjät saavat varoituksen epäturvallisesta sivustosta.

TIETOTURVA JA VARMUUSKOPIOINTI

Jokainen sivustomme sijaitsee huipputurvallisella kotimaisella pilvipalvelimella, jotka ovat suojattu alan korkeimmat standardit täyttävien palomuurien ja virustorjuntaohjelmistojen kanssa. Varmuuskopioimme jokaisen sivuston vähintään kerran kuukaudessa, halutessasi tämä onnistuu myös useita kertoja päivässä.

TUKIPALVELUT

Olemme tavoitettavissa normaaleina toimistoaikoina arkisin, kiireellisissä tapauksissa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Pyrimme hoitamaan kaikki tukipyynnöt viimeistään 24h kuluessa sen vastaanottamisesta, yleensä pienemmät pyynnöt saamme kuntoon jo välittömästi puhelun aikana.

PYYDÄ TARJOUS TAI OTA YHTEYTTÄ

Hoidamme kaiken kotisivuista digimarkkinointiin – yrityksesi koosta tai toimialasta riippumatta.

1 + 8 =

MYYNTI

 myynti@foorly.com
+358 50 911 5887

 ASIAKASTUKI

 tuki@foorly.com
+358 41 543 7405

TOIMISTOMME

 Vatselankatu 9
20500, Turku

KATSO MUUT PALVELUMME

KOTISIVUT YRITYKSELLE

 Rakennamme laadukkaat, mobiilioptimoidut ja helppokäyttöiset kotisivut yrityksellesi nopeasti ja edullisesti.

KOTISIVUJEN YLLÄPITO

Domain, sähköpostilaatikot, SSL-sertifikaatit, nopeat kotimaiset pilvipalvelimet sekä päivitykset – hoidamme kaiken puolestasi.

VERKKOKAUPPA YRITYKSELLE

Jokaiselle laitteelle optimoitu verkkokauppa, viimeistelty ostokokemus ja kotimaiset maksuvälittäjät vievät myyntisi verkossa uudelle tasolle.

LIIKKEENJOHDON KONSULTOINTI

 Kasvatamme yrityksesi liikevaihtoa esimerkiksi markkinoinnin, kotisivujen kehittämisen ja data-analytiikan avulla. Palvelut tarpeidesi mukaan.

HAKUKONEOPTIMOINTI

 Haluatko nostaa yrityksesi Googlen hakutulosten kärkeen? Hakukoneoptimoinnin avulla asiakkaat löytävät yrityksesi tuotteet ja palvelut.

GOOGLE- JA SOMEMAINONTA

 Google- ja somemainonnan avulla ohjaamme kotisivuillesi potentiaaliset asiakkaat, jotka etsivät yrityksesi tarjoamaa tuotetta tai palvelua.