Kotisivujen ylläpito

Verkkosivuston domain, palvelintila, päivitykset, tietoturva ja tekninen toimintavarmuus – jätä kotisivujen ylläpito meille edulliseen hintaan ja keskity itse olennaiseen.

Varmista kotisivujesi toimivuus

Nettisivujen ylläpito on liiketoiminnallesi kriittistä, sillä hakkeroitu tai toimimaton kotisivu heikentää brändisi arvoa ja yrityksesi uskottavuutta. Me huolehdimme kotisivujesi ylläpidosta edulliseen hintaan, jolloin voit itse keskittyä olennaiseen. Meiltä saat monipuolisesti kotisivujen ylläpitopalvelut, kuten verkkotunnuksen, kotimaisen webhotellin, tietoturvapäivitykset ja verkkosivuston päivitykset. Lisäksi huolehdimme puolestasi kotisivun teknisestä toimintavarmuudesta ja saat meiltä tuen erilaisiin ongelmatilanteisiin. Samaan aikaan voit silti helposti itse päivittää kotisivuille sisältöä, kuten tekstejä ja kuvia. Saat meiltä tarvittaessa myös sähköposti- ja markkinointipalvelut yrityksesi tarpeisiin.

Kattava ylläpito kotisivuillesi

Tarjoamme yrityksen kotisivuille kattavan kotisivun ylläpitopaketin, johon sisältyy mm.

  • Domain (verkkotunnus) ja palvelintila (webhotelli)
  • Tietoturvapäivitykset
  • Sivuston, teeman ja lisäosien päivitykset
  • Varmuuskopiot sivustosta
  • Verkkosivuston tilan ympärivuorokautinen monitorointi
  • Tuki verkkosivuston ongelmatilanteisiin

Lisäksi kaikissa verkkosivuissamme on SSL-sertifikaatti, jonka tunnistaa verkkotunnuksen https-etuliitteestä. Voimme hankkia yrityksellesi uuden domainin tai käyttää jo olemassa olevaa domainia.

Domain

Domain eli verkkotunnus on yrityksen www-osoite. Kotisivujen ylläpito sisältää meillä aina verkkotunnuksen rekisteröinnin ja uusinnan haluamallesi ajanjaksolle. Voime myös siirtää jo olemassa olevan domainisi meille kotisivujen ylläpidon alaisuuteen.

YLLÄPITO JA HOSTING

Meillä kotisivujen ylläpitoon sisältyy aina, että kotisivusi ovat kotimaisilla huippunopeilla ja turvallisilla palvelimilla. Siksi sinun ei tarvitse huolehtia kotisivujen toimivuudesta kiireisimpänäkään aikana, kun kotisivujesi liikenteessä on kävijäpiikkejä.

SÄHKÖPOSTIT JA TUNNUKSET

Halutessasi asennamme yrityksesi sähköpostit käyttämiisi ohjelmiin (Outlook, Firebird) tai integroimme ne esim. Googlen Gmailiin tai Microsoftin 365 -palveluun. Saat myös tunnukset verkkosivustosi ylläpitoon ja tarvittaessa näytämme sinulle tärkeimmät toiminnallisuudet.

PÄIVITYKSET JA MUUTOKSET

Nettisivujen ylläpitoon sisältyy meillä aina tärkeimmät tietoturva- ja sovelluspäivitykset sekä pienet muutostyöt. Muilta osin muokkaamme nettisivujen ylläpitopaketin vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

TIETOTURVA JA VARMUUSKOPIOINTI

Kotisivujen ylläpitopalvelussamme kotisivusi sijaitsevat huipputurvallisella kotimaisella pilvipalvelimella, joka on suojattu alan korkeimmat standardit täyttävillä palomuureilla ja virustorjuntaohjelmistoilla. Lisäksi varmuuskopioimme kotisivun sovituin väliajoin – tarvittaessa vaikka useita kertoja päivässä.

TUKIPALVELUT

Olemme tavoitettavissa normaaleina toimistoaikoina arkisin sekä kiireellisissä tapauksissa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Pyrimme käsittelemään jokaisen tukipyynnön viimeistään 24h kuluessa sen vastaanottamisesta. Monesti pienemmät tukipyynnöt saamme kuntoon jo välittömästi puhelun aikana.

SSL-SUOJAUS

Jokaisella rakentamallamme nettisivulla on SSL-sertifikaatti eli salattu liikenne käyttäjän laitteen ja verkkosivuston välillä. Tällöin mitkään ulkopuoliset tahot eivät pääse käsiksi käyttäjän tietoihin. Googlen suositusten mukaisesti vuodesta 2019 alkaen jokaisella verkkosivustolla tulisi olla kyseinen sertifikaatti, sillä muuten verkkosivu ei näy Googlen hakutuloksissa ja esim. Chrome-selaimen käyttäjät saavat varoituksen epäturvallisesta verkkosivusta.

Pyydä tarjous

Nopeat kotisivut yritykselle, nykyaikainen verkkokauppa, asiakkaita generoiva Google mainonta – kerro vain mitä tarvitset. Palvelemme etäyhteydellä koko Suomeen, joten sijainnillasi ei ole väliä, mutta toki olet aina tervetullut myös toimistollemme. Jätä alle yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

3 + 1 =

TOIMISTOMME

Vatselankatu 9
20500, Turku

Asiakkaitamme

Useat yritykset ja organisaatiot ovat valinneet meidät pitkäaikaiseksi kumppanikseen. Oli kyseessä sitten pitkäaikainen yhteistyö tai tarvitset vain kotisivut yritykselle nopeasti – tarjoamme aina joustavaa ja asiantuntevaa palvelua yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta. Olemme ketterä ja joustava kumppani, jolloin voimme aina laatia juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, tilanteeseen ja budjettiin sopivan ratkaisun.

Katso muut palvelumme

Tarjoamme asiakkaillemme kaikkea mitä menestyvä liiketoiminta nykypäivänä vaatii: responsiiviset ja nopeat kotisivut yritykselle, luotettava kotisivujen ylläpito, nykyaikainen verkkokauppa, tuloksellinen digimarkkinointi ja monipuoliset liiketoiminnan kehityspalvelut. Tarvittaessa saat siis kaiken saman katon alta. Tarjoamme kuitenkin mielellämme apua myös pienemmissä projekteissa – yrityksesi koosta tai toimialasta riippumatta.