Google mainonta haltuun vain 99€ kuukaudessa

Google Mainonta on kuin väsymätön myyjä, joka tuottaa yrityksellesi liidejä kellon ympäri. Kohdennetun mainonnan ansiosta potentiaaliset asiakkaat löytävät yrityksesi juuri silloin, kun he etsivät tarjoamaasi tuotetta tai palvelua.

Mitä Google mainonta tarkoittaa?

Google mainonta tarkoittaa yrityksen mainosten näyttämistä Googlen hakutuloksissa tietyillä hakusanoilla. Kun ihmiset googlaavat, he näkevät mainoksia etsimäänsä tietoon liittyen.

Jos aiemmin tärkeää oli oman liikkeen sijainti vilkkaassa kadunkulmassa, nykyään tärkempää on yrityksen näkyvyys Googlen hakutuloksissa. Kivijalkaa ei tarvita välttämättä enää lainkaan, jos asiakkaat löytävät yrityksesi Googlesta.

google mainonta yritykselle
Miksi mainonta pitäisi aloittaa?

Miksi Google mainonta pitäisi aloittaa?

Google mainonta on monen yrityksen tärkeimpiä kanavia löytää uusia asiakkaita. Google mainonta on myös paljon joustavampaa ja edullisempaa  kuin vaikkapa erillisen myyjän palkkaaminen.

Massamarkkinointiin verrattuna Google mainonta on lisäksi tehokkaampaa. Yrityksesi mainoksia kohdistetaan ainoastaan heille, jotka ovat jo aktiivisesti kiinnostuneita kyseisestä aiheesta tai tarpeesta. Mainokset ovat relevantteja ja johtavat todennäköisemmin toivottuihin tuloksiin, kuten verkkosivuston vierailuihin, ostoksiin tai yhteydenottoihin. 

Google mainonnan vaihtoehdot

Foorlyn valmiilla paketeilla otat helposti Google mainonnan mahdollisuudet yrityksesi käyttöön ilman aiempaa asiantuntemusta. Jokainen paketti mukautuu tarpeidesi mukaan ja sopii sekä pienille että suuremmillekin yrityksille ja verkkokaupoille.

Hakusanamainonta

Alkaen 99€ / kk

+ aloitusmaksu 99€

Mainoksesi näkyvät Googlessa, kun asiakas googlaa määritetyillä hakusanoilla.

Z

Yksi hakumainosryhmä

Z

Mainosten suunnittelu ja rakennus

Z

Kuukausittainen optimointi

Z

Konversioiden seuranta

Z

Kuukausittainen raportointi

Lisämainosryhmät 75€ /kpl /kk

Bannerimainonta

Alkaen 190€ / kk

+ aloitusmaksu 190€

Mainoksesi näkyvät Googlen muissa palveluissa ja Googlen Display-verkoston sivustoilla.

Z

Kaksi bannerimainosryhmää

Z

Mainosten suunnittelu ja rakennus

Z

Kuukausittainen optimointi

Z

Konversioiden seuranta

Z

Kuukausittainen raportointi

Lisämainosryhmät 100€ /kpl /kk

Verkkokaupan mainonta

Alkaen 349€ / kk

+ aloitusmaksu 349€

Suuremman verkkokaupan liikenteen ja myynnin kasvattamiseen.

Z

Kolme hakumainosryhmää

Z

Google Shopping -mainonta

Z

Mainosten suunnittelu ja rakennus

Z

Kuukausittainen optimointi

Z

Konversioiden seuranta

Z

Kuukausittainen raportointi

Google mainonnan termit haltuun

Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat yleisimmät Google mainontaan liittyvät käsitteet ja ymmärtävät mitä ovat ostamassa.

GOOGLE ADS -TILI

Google Ads -tili on työkalu Google-mainonnan hallintaan ja optimointiin. Siellä luodaan mainoskampanjoita, määritetään mainosbudjetit, valitaan oikeat avainsanat ja kohdistetaan mainokset halutuille kohderyhmille. Lisäksi konversioseurannan ja saatujen tulosten perusteella mainoskampanjoita optimoidaan yrityksesi parhaaksi.

AVAINSANATUTKIMUS

Avainsanatutkimuksella etsitään ja analysoidaan relevantteja hakusanoja ja ilmaisuja, joita potentiaaliset asiakkaat käyttävät etsiessään tietoa Googlesta. Tutkimus sisältää tietoa eri hakusanojen suosiosta, kilpailutilanteesta ja kustannuksista mainostajalle. Näin löydetään parhaimmat avainsanat, joiden perusteella mainoksia kannattaa kohdistaa googlaajille, jotka todennäköisesti ovat kiinnostuneita yritysten tarjoamista tuotteista tai palveluista. 

AVAINSANA JA MAINOSTEKSTI

Google Ads -mainonnan kampanjoihin valitaan avainsanoja tai avainsanaryhmiä, joilla tavoitetaan haluttu kohdeyleisö.

Avainsanojen määrittämisen lisäksi mainostajan tehtävä on laatia varsinaiset mainokset, jotka näkyvät googlaajille Googlen hakutulosten yhteydessä tai Googlen kumppanisivustoilla. Mainokset voivat olla tekstiä ja/tai kuvia ja niiden suunnittelu riippuu mainostajan tavoitteista, kohderyhmästä ja mainosmuodosta. Yhteistä kaikille mainoksille on kuitenkin pyrkimys saada potentiaaliset asiakkaat klikkaamaan mainosta ja siirtymään mainostajan verkkosivustolle. 

MAINOSRYHMÄ

Mainosryhmä koostuu useasta mainoksesta, jotka liittyvät samaan aiheeseen tai kohderyhmään. Mainosryhmälle määritetään budjetti, kohderyhmä, avainsanat ja mainosasettelut, joita edelleen seuraamalla ja optimoimalla mainonnan tehokkuutta pyritään kehittämään.

KONVERSIOSEURANTA

Konversio tarkoittaa toimintoa, jota verkkosivustolla vierailevan toivotaan tekevän. Se voi esimerkiksi olla osto tai tarjouspyynnön jättäminen. Konversioseuranta rekisteröi näitä vierailijoiden tekemiä toimintoja ja siten kertoo mainosten tehokkuudesta. Konversioseuranta onkin arvokas työkalu päätöksenteossa ja budjetin käytön optimoinnissa.

UUDELLEENMARKKINOINTI

Google-mainonnan uudelleenmarkkinointi tarkoittaa mainosten kohdistamista aiemmin yrityksen verkkosivustoilla tai sovelluksissa käyneille potentiaalisille asiakkaille. Heidän toivotaan palaavan ja tekevän ostoksen tai jättävän tarjouspyynnön. Tämän markkinointimuodon strategia perustuu siihen, että aiemmat kävijät ovat todennäköisempiä asiakkaita kuin kokonaan uudet kävijät.

Googlen kysynnän kasvatus -mainonta

Googlen Kysynnän kasvatus -mainonta on tehokas mainostusmuoto, joka käyttää visuaalisesti houkuttelevia mainoksia, jotka näkyvät Googlen muilla alustoilla, kuten esimerkiksi YouTubessa ja Gmailissa. Mainosten kohdistus perustuu Googlen käyttäjistään keräämiin käyttäytymis- ja kiinnostustietoihin. Kysynnän kasvatus -mainonta tarjoaa laajan ja sitoutuneen yleisön, tehokkaan kohdentamisen ja personoinnin sekä visuaalisesti houkuttelevat mainokset, kuten suurikokoiset kuvat ja videot.

GOOGLEn DISPLAY-mainonta

Googlen Display-mainonta on tehokas tapa näyttää monipuolisia mainoksia miljoonilla verkkosivustoilla ja sovelluksissa, jotka kuuluvat Googlen Display-verkostoon. Display-mainonta mahdollistaa erilaiset visuaaliset elementit, kuten kuvat, teksti-ilmoitukset, videot ja animaatiot. Mainokset voidaan kohdentaa tarkasti halutulle kohderyhmälle ja niillä saavutetaan laaja näkyvyys.

GOOGLE SHOPPING

Google Shopping -mainonta on mainostusmuoto, jossa mainostajat voivat esitellä suoria tuoteilmoituksia. Ne voivat sisältää tuotteen kuvan, hinnan, nimen ja muita oleellisia tietoja. Tuoteilmoituksia näytetään erillisellä mainospaikalla Googlen hakutulosten yhteydessä ja Google Shopping -palvelussa, mitkä tarjoavat käyttäjille helpon tavan vertailla eri tuotteita. Shopping-mainonta auttaa mainostajia tavoittamaan ostohalukkaan yleisön, joka aktiivisesti etsii tuotteita verkosta.

google-mainonnan Kuukausittainen ylläpito

Jokainen Google-mainonnan pakettimme sisältää kuukausittaisen ylläpidon, jolloin huolehdimme, että Google Ads -tilisi on aina ajan tasalla. Ylläpitoon sisältyy mainosten, mainosryhmien ja avainsanojen suoriutumisen seuranta ja raportointi sekä tarvittava optimointi kuukausittain.

Mainosten suoriutumista pitää seurata ja tehdä tarvittavia muutoksia kuukausittain. Esimerkiksi huonoja avainsanoja karsimalla, mainosbudjetin uudelleenallokoinnilla sekä kohderyhmiä ja mainoksia muuttamalla Google-mainonnan tehokkuutta voidaan kehittää.

valmis paketti – helpompi ja halvempi

helppo aloitus

Foorlyn valmiilla paketeilla saat  Google mainonnan mahdollisuudet yrityksesi käyttöön ilman aiempaa asiantuntemusta. Pakettiin sisältyy mainostilin avaus ja asetusten määrittäminen sekä avainsanatutkimus, jolloin säästät valtavasti aikaa, kun ammattilainen hoitaa kaiken puolestasi.

edullinen hinnoittelu

Google mainonta on laaja kokonaisuus, jonka haltuunotto vaatii monenlaista osaamista. Olemme paketoineet olennaisimmat osa-alueet kompakteiksi palveluiksi, jolloin voimme tarjota ne sinulle selvästi edullisemmin verrattuna moneen muuhun vaihtoehtoon.

riskittömyys

Paketteihin ei sisälly pitkiä määräaikaisuuksia, vaan sitoudut korkeintaan 3 kuukaudeksi kerrallaan. Mainoskampanjat voidaan myös laittaa halutessasi tauolle, jolloin maksat palvelusta vain käytön mukaan.

laatu ja joustavuus

Paketteja voidaan tarvittaessa räätälöidä yirtyksesi tarpeisiin, tilanteeseen ja budjettiin sopiviksi. Olemme joustava kumppani, jonka palvelut suunnitellaan aina liiketoimintasi parhaaksi.

Aloita mainostaminen

Voit saada jopa 400€ mainosrahaa ilmaiseksi

Nyt on erinomainen aika aloittaa yrityksesi tuotteiden tai palveluiden mainostaminen. Saat jopa 400€ mainoshyvitystä Googlen mainostilillesi, kun olet käyttänyt mainostamiseen ensin 400€ mainosbudjetin. Tämä on konkreettinen rahanarvoinen etu.

Google tarjoaa mainoshyvityksen ja tarjous on voimassa Googlen omien ehtojen mukaisesti. Ota yhteyttä, niin autamme yritystäsi saamaan tämän mainoshyvityksen.

Haluatko lisätietoja?

Haluatko tutustua erilaisiin Google mainonnan vaihtoehtoihin? Mietitkö, miten Google mainonta sopisi yrityksellesi?

Jätä alle yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää Google mainonnasta.

12 + 12 =

TOIMISTOMME

Vatselankatu 9
20500, Turku

Katso muut palvelumme

Tarjoamme asiakkaillemme kaikkea mitä menestyvä liiketoiminta nykypäivänä vaatii: responsiiviset ja nopeat kotisivut yritykselle, luotettava kotisivujen ylläpito, nykyaikainen verkkokauppa, tuloksellinen digimarkkinointi ja monipuoliset liiketoiminnan kehityspalvelut. Tarvittaessa saat siis kaiken saman katon alta. Tarjoamme kuitenkin mielellämme apua myös pienemmissä projekteissa – yrityksesi koosta tai toimialasta riippumatta.