GOOGLE ADSIN AVULLA ASIAKKAAT LÖYTÄVÄT KOTISIVUILLESI

Mainonta on jo pitkään elänyt murrosvaiheessa ja suurin muutos on ollut myös markkinoinnissa mobiililaitteiden määrän kasvaminen verkossa. Sosiaalinen media, Google Ads ja – display mainonta ja uudelleenmarkkinointi ovat kasvavia trendejä. Jokainen projekti on erilainen ja tavoittaa kohdeyleisön eri tavalla, eri alustoilla.

Tutustutaan liiketoimintaasi tarkemmin ja räätälöidään sopiva kokonaisuus markkinoinnille sinun tarpeisiisi. Meillä on vuosien kokemus kaikilta alustoilta sekä Google Ads -mainonnasta. Autamme mielellämme myös yritystäsi eteenpäin!

google ads -mainonta

GOOGLE ADS -MAINONTA SEKÄ MUUT VAIHTOEHDOT

google ads

GOOGLE ADS -MAINONTA

Suurin osa uudesta kävijäliikenteestä tulee Google Ads -mainonnan kautta. On tärkeää olla esillä Googlen hakutulosten yläpuolella olevissa hakusanamainonta-osioissa silloin, kun asiakas etsii tarjoamaasi palvelua tai tuotetta. Nämä näkyvät ennen luonnollisia hakutuloksia ja ovat monesti tehokkain tapa yritykselle lisätä näkyvyyttä ja tavoittaa uusia asiakkaita.
google ads -avainsanatutkimus

AVAINSANATUTKIMUS

Tärkeimmät avainsanat yritykselle ovat monesti liiketoiminnan keskeisimpiä ja monesti myös hyvin kilpailtuja. Usein kaikkein loogisimmalta tuntuvat hakusanat eivät välttämättä ole parhaita, vaan sivustolla ja Google Ads -mainonassa tulisi keskittyä eniten hakuja saaviin sanoihin, jolloin saadaan myös kävijäliikenne maksimoitua.

DISPLAY-MAINONTA

Kun sinulla on käytössäsi paljon laadukasta ja erilaista visuaalista sisältöä markkinointiin, voidaan Display-mainonnalla saavuttaa todella hyviä tuloksia. Mainoksesi näkyvät Googlen yhteistyöyritysten sivuilla, sovelluksissa ja esimerkiksi Youtubessa ja Gmailissa bannereina. Display-mainonnalla tavoitat lähes jokaisen internetin käyttäjän omasta kohderyhmästäsi.

SOMEMAINONTA

Sosiaalisessa mediassa tavoitettavuus on lähes jokainen 18-65 vuotias. Parhaimmillaan aktiivinen sosiaalinen media toimii “social proof” – metodina asiakkaille jotka harkitsevat tuotteen tai palvelun hankintaa. Erilaisia mahdollisuuksia tavoittaa asiakkaasi on mm. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Snapchat ja YouTube.

YOUTUBE-MAINONTA

Youtube on Googlen jälkeen maailman toiseksi suosituin hakukone. Yli puolet YouTuben käyttäjistä etsii hyötytietoa tai ongelmanratkaisua, jolloin oikein kohdennettu mainonta saattaa olla hyvinkin tehokasta, kuten muissakin mainonnan välineissä. Videomainoksen tulee olla kiinnostava heti ensimmäisistä sekunneista asti, sillä muuten käyttäjät eivät kiinnostu siitä ja saattavat jättää mainoksesi katsomatta.

UUDELLEENMARKKINOINTI

Nykytrendin mukaisesti yhä useampi yritys keskittyy uusien asiakkaiden hankintaan ja verkkosivustonsa liikenteen maksimointiin. Ensimmäistä kertaa sivustolle saapuva asiakas on harvoin valmis tekemään osto- tai yhteydenottopäätöstä. Uudelleenmarkkinoinnin eli remarketing:in tai retargetoinnin idea on saada yritys pysymään hänen mielessään. Monesti tämä on mainonnan osa-alueista ylivoimaisesti kustannustehokkain muoto, palaava asiakas on usein kaikkein arvokkain.

PYYDÄ TARJOUS TAI OTA YHTEYTTÄ

Teemme digimarkkinointia kaiken kokoisille yrityksille. Sijainnillasi ei ole väliä, sillä markkinointi onnistuu helposti etäyhteydellä koko Suomeen. Olette aina tervetulleita myös Turun toimistollemme. Ilmoittakaa etukäteen tulostanne, niin laitamme kahvit valmiiksi. Jätä meille yhteystietosi niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

12 + 10 =

MYYNTI

 myynti@foorly.com
+358 50 911 5887

 ASIAKASTUKI

 tuki@foorly.com
+358 41 543 7405

TOIMISTOMME

 Vatselankatu 9
20500, Turku

KATSO MUUT PALVELUMME

KOTISIVUT YRITYKSELLE

 Rakennamme laadukkaat, mobiilioptimoidut ja helppokäyttöiset kotisivut yrityksellesi nopeasti ja edullisesti.

KOTISIVUJEN YLLÄPITO

Domain, sähköpostilaatikot, SSL-sertifikaatit, nopeat kotimaiset pilvipalvelimet sekä päivitykset – hoidamme kaiken puolestasi.

VERKKOKAUPPA YRITYKSELLE

Jokaiselle laitteelle optimoitu verkkokauppa, viimeistelty ostokokemus ja kotimaiset maksuvälittäjät vievät myyntisi verkossa uudelle tasolle.

LIIKKEENJOHDON KONSULTOINTI

 Kasvatamme yrityksesi liikevaihtoa esimerkiksi markkinoinnin, kotisivujen kehittämisen ja data-analytiikan avulla. Palvelut tarpeidesi mukaan.

HAKUKONEOPTIMOINTI

 Haluatko nostaa yrityksesi Googlen hakutulosten kärkeen? Hakukoneoptimoinnin avulla asiakkaat löytävät yrityksesi tuotteet ja palvelut.

GOOGLE ADS- JA SOMEMAINONTA

 Google- ja somemainonnan avulla ohjaamme kotisivuillesi potentiaaliset asiakkaat, jotka etsivät yrityksesi tarjoamaa tuotetta tai palvelua.