Google ads
-mainonta

Tutustutaan liiketoimintaasi tarkemmin ja räätälöidään sopiva kokonaisuus markkinoinnille sinun tarpeisiisi. Meillä on vuosien kokemus kaikilta alustoilta sekä Google Ads -mainonnasta. Autamme mielellämme myös yritystäsi eteenpäin!

KAIKKI MITÄ YRITYKSESI TARVITSEE VERKOSSA

Löydä asiakkaat kotisivuillesi

Mainonta on jo pitkään elänyt murrosvaiheessa ja suurin muutos on ollut myös markkinoinnissa mobiililaitteiden määrän kasvaminen verkossa. Sosiaalinen media, Google Ads ja – display mainonta ja uudelleenmarkkinointi ovat kasvavia trendejä. Jokainen projekti on erilainen ja tavoittaa kohdeyleisön eri tavalla, eri alustoilla.

GOOGLE ADS -MAINONTA

Suurin osa uudesta kävijäliikenteestä tulee Google Ads -mainonnan kautta. On tärkeää olla esillä Googlen hakutulosten yläpuolella olevissa hakusanamainonta-osioissa silloin, kun asiakas etsii tarjoamaasi palvelua tai tuotetta. Nämä näkyvät ennen luonnollisia hakutuloksia ja ovat monesti tehokkain tapa yritykselle lisätä näkyvyyttä ja tavoittaa uusia asiakkaita.

SOMEMAINONTA
Sosiaalisessa mediassa tavoitettavuus on lähes jokainen 18-65 vuotias. Parhaimmillaan aktiivinen sosiaalinen media toimii “social proof” – metodina asiakkaille jotka harkitsevat tuotteen tai palvelun hankintaa. Erilaisia mahdollisuuksia tavoittaa asiakkaasi on mm. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Snapchat ja YouTube.
YOUTUBE-MAINONTA
Youtube on Googlen jälkeen maailman toiseksi suosituin hakukone. Yli puolet YouTuben käyttäjistä etsii hyötytietoa tai ongelmanratkaisua, jolloin oikein kohdennettu mainonta saattaa olla hyvinkin tehokasta, kuten muissakin mainonnan välineissä. Videomainoksen tulee olla kiinnostava heti ensimmäisistä sekunneista asti, sillä muuten käyttäjät eivät kiinnostu siitä ja saattavat jättää mainoksesi katsomatta.
DISPLAY-MAINONTA
Kun sinulla on käytössäsi paljon laadukasta ja erilaista visuaalista sisältöä markkinointiin, voidaan Display-mainonnalla saavuttaa todella hyviä tuloksia. Mainoksesi näkyvät Googlen yhteistyöyritysten sivuilla, sovelluksissa ja esimerkiksi Youtubessa ja Gmailissa bannereina. Display-mainonnalla tavoitat lähes jokaisen internetin käyttäjän omasta kohderyhmästäsi.
AVAINSANATUTKIMUS
Tärkeimmät avainsanat yritykselle ovat monesti liiketoiminnan keskeisimpiä ja monesti myös hyvin kilpailtuja. Usein kaikkein loogisimmalta tuntuvat hakusanat eivät välttämättä ole parhaita, vaan sivustolla ja Google Ads -mainonassa tulisi keskittyä eniten hakuja saaviin sanoihin, jolloin saadaan myös kävijäliikenne maksimoitua.
UUDELLEENMARKKINOINTI
Nykytrendin mukaisesti yhä useampi yritys keskittyy uusien asiakkaiden hankintaan ja verkkosivustonsa liikenteen maksimointiin. Ensimmäistä kertaa sivustolle saapuva asiakas on harvoin valmis tekemään osto- tai yhteydenottopäätöstä. Uudelleenmarkkinoinnin eli remarketing:in tai retargetoinnin idea on saada yritys pysymään hänen mielessään. Monesti tämä on mainonnan osa-alueista ylivoimaisesti kustannustehokkain muoto, palaava asiakas on usein kaikkein arvokkain.

Pyydä tarjous

Meiltä saat nopeat kotisivut sekä nykyaikaiset verkkokaupat kaiken kokoisille yrityksille. Sijainnillasi ei ole väliä, sillä rakennamme kotisivuja yrityksille helposti etäyhteydellä koko Suomeen. Olet aina tervetullut myös Turun toimistollemme. Jätä alle yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

14 + 4 =

TOIMISTOMME

Vatselankatu 9
20500, Turku

Asiakkaitamme

Useat yritykset ja organisaatiot ovat valinneet meidät pitkäaikaiseksi kumppanikseen. Oli kyseessä sitten pitkäaikainen yhteistyö tai nopea kotisivujen rakennus - tarjoamme aina joustavaa ja asiantuntevaa palvelua yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta.

Katso muut palvelumme

Tarjoamme asiakkaillemme kaikkea mitä menestyvä liiketoiminta vaatii 2020-luvulla: responsiiviset ja nopeat kotisivut yritykselle, luotettava kotisivujen ylläpito, nykyaikainen verkkokauppa, tuloksellinen digimarkkinointi ja monipuoliset liiketoiminnan kehityspalvelut. Tarvittaessa saat siis kaiken saman katon alta. Tarjoamme kuitenkin mielellämme apua myös pienemmissä projekteissa – yrityksesi koosta tai toimialasta riippumatta.

» Kotisivut yritykselle

» Verkkokauppa yritykselle

» Kotisivujen ylläpito

» Liiketoiminnan kehityspalvelut

» Google- ja somemainonta

» Hakukoneoptimointi