VERKKOKAUPAN PERUSTAMINEN

Kauttamme saat verkkokaupan yrityksellesi! Verkkokauppa on mahdollista perustaa jo olemassa olevan liiketoiminnan tueksi tai kokonaan uuden idean ponnahduslaudaksi. Jokaiselle laitteelle optimoitu verkkokauppa ja viimeistelty ostokokemus vievät myyntisi uudelle tasolle.

KAIKKI MITÄ YRITYKSESI TARVITSEE VERKOSSA

AVULLAMME VERKKOKAUPAN PERUSTAMINEN ON HELPPOA

Kuluttajien ostokäyttäytyminen on siirtynyt entistä nopeammin verkkoon ja yhä useammalle asiakkaalle verkko-ostokset ovat arkipäivää. Verkkokaupan perustaminen ei vaadi suuria resursseja tai sido yritystä pitkiin sopimuksiin. Kynnys kokeilulle on matala, kun aloittaminen on helppoa. Alussa toiminta voi olla hyvinkin pientä, on hyvä tutustua verkkokaupan ominaisuuksiin, luoda kaupalle brändi ja alkaa vakiinnuttaa asiakaspohjaa. Kun perusasiat ovat hallussa, on aika keskittyä hakukoneoptimointiin, mainontaan ja verkkokaupan laajentamiseen.

ASIAKKAITAMME

Useat yritykset ja organisaatiot ovat valinneet meidät pitkäaikaiseksi yhteistyökumppanikseen. Toteutamme asiakkaillemme kaikkea mitä menestyvä liiketoiminta vaatii 2020-luvulla. Autamme yrityksiä menestymään, kehittämään liiketoimintaansa, oli kyseessä pitkäikäinen kumppanuus tai nopea kotisivujen toteutus.

TOIVEIDESI MUKAINEN VERKKOKAUPPA

NOPEASTI ALKUUN

Verkkokauppa voidaan perustaa valmiin alustan päälle, jolloin on mahdollisuus käyttää valmista teemaa ja suunnitella ulkoasuun pieniä muokkauksia itse. Tämä on nopein tapa avata helposti hallittava verkkokauppa yritykselle.

k

VAATIVAAN KÄYTTÖÖN

Verkkokaupan perustaminen voi tapahtua myös WordPress-pohjaisen verkkokauppa-alustan WooCommercen päälle. Tällöin ulkoasuja, teemoja, lisäosia ja maksunvälittäjiä on lähes rajaton määrä ja kaupasta saadaan muokattua juuri halutunlainen, asiakkaan toiveiden mukaisesti.

h

LAAJENNETTAVUUS

Kun verkkokauppa on valmis, luodaan tuotekategoriat, hankitaan maksunvälittäjä ja valitaan toimitusmuoto tuotteille. Toiminnan laajentuessa verkkokauppa on mahdollista integroida myös varastonhallinta- tai kirjanpitojärjestelmiin.

FOORLY

Olemme turkulainen verkkoliiketoiminnan eri alueille erikoistunut asiantuntijatoimisto. Toimintamme keskiössä on aina asiakkaan hyöty. Haluamme, että jokainen asiakkaamme saavuttaa konkreettisia tuloksia – ja siten vastinetta rahoilleen. Teknisen jargonin sijasta tarjoamme yrityksellesi konkreettista apua ja tukea liiketoiminnan kasvattamiseen verkossa.

VERKKOKAUPAN PERUSTAMINEN

1. UUDEN VERKKOKAUPAN IDEOINTI

Autamme teitä heti alusta lähtien uuden verkkokaupan ideoinnissa. Ideoidaan yhdessä, minkälaisen kaupan haluaisitte. Käydään yhdessä läpi toiveenne ja visionne tulevasta sivustosta.

k

2. VERKKOKAUPAN SUUNNITTELU

Ensimmäiset palaset alkavat hahmottua, isot linjat ovat selvät ja logo sopii usein jo värimaailman kanssa yhteen. Kategoriat ovat valmiit ja testataan ensimmäisiä tuotteita.

h

3. LUONNOS VERKKOKAUPASTA

Uuden verkkokaupan visuaalinen ilme, toimitusmuodot, maksunvälittäjät ja tuotteet ovat löytäneet paikkansa. Tämä on usein projektin pisin vaihe. Verkkokauppaa muokataan vielä toiveidenne mukaan ennen varsinaista julkaisua.

N

4. VERKKOKAUPPA JULKAISTAAN

Kun verkkokaupan eri luonnokset ja versiot on saatu viimeisteltyä halutulla tavalla ja kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen voidaan uusi kauppa julkaista. Tämän jälkeen datan seuraaminen, asiakashankinta, optimointi, jatkokehitys ja palaute ovat suurimmassa osassa verkkokaupan tulevaisuutta ajatellen.

KAIKKI MITÄ TARVITSET VERKKOKAUPPAASI

Saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta, joten aikaasi ei kulu kommunikointiin erilaisten palveluiden ja toimijoiden välillä. Olemme kokonaisvaltainen verkkokauppojen ja digimarkkinoinnin kumppani, joka auttaa liiketoimintasi kasvattamisessa ja tavoitteidesi saavuttamisessa.

Domain ja ylläpito

Kauttamme saat hankittua yrityksellesi domainin tai käyttää jo olemassa olevaa.

Saat kauttamme tarvittaessa kattavan verkkosivuston ylläpitopaketin.

 Ylläpitopakettimme sisältää mm.

  • Domain ja palvelintila
  • Sivuston päivitykset
  • Varmuuskopiot sivustosta
  • Verkkosivuston ympärivuorokautinen monitorointi
  • Tuki verkkosivuston ongelmatilanteisiin

Lisäksi kaikissa sivustoissamme on SSL-sertifikaatti, suojauksen tunnistaa osoitteen https-etuliitteestä.

Verkkokaupan laajuus

Toteutamme verkkokaupat aina yhden sivun verkkokaupoista kymmeniä alasivuja sisältäviin kokonaisuuksiin. Kauttamme saat kaikki uusimmat ratkaisut ja palvelut WooCommerce-pohjaisille verkkokaupoille. Räätälöimme verkkokauppasi aina tarpeeseen sopivaksi ja teemme niistä aina yrityksesi näköiset, nopeat sekä responsiiviset. Laajennamme ja kehitämme verkkokauppaasi myös tulevaisuudessa.

Sisällön muokattavuus

Sivuston julkaisun jälkeen voit myöhemmin itse muokata ja päivittää esimerkiksi sivustosi kuvia ja tekstejä. Opetamme sinut lisäämään ja muokkaamaan WordPress kotisivujen sisältöä sivuston julkaisun jälkeen. Vaativammissa muokkauksissa olemme kuitenkin edelleen tukenasi.

Responsiivisuus

Rakennamme yrityksen kotisivut toimimaan responsiivisesti kaikilla laitteilla – puhelimilla, tableteilla sekä tietokoneilla. Nykyään suurin osa yrityksen kotisivuilla vierailuista tapahtuu puhelimella, joten sivuston on erityisen tärkeää toimia jokaisella laitteella.

Optimoitu hakukoneille

Kotisivusi optimoidaan hyödyntäen nykyaikaisimpia optimointikäytäntöjä. Teemme jokaiselle uudelle sivustolle valmiiksi perustason hakukoneoptimoinnin.

Googlen analytiikka

Google Analyticsin avulla pystyt seuraamaan esimerkiksi sivustosi kävijämääriä ja liikennettä. Halutessanne asennamme sivustollesi Googlen työkaluista Analyticsin, Search Consolen, Adsin tai Tag Managerin. Näillä työkaluilla pystyt seuraamaan esimerkiksi digimarkkinoinnin toteutumista tehokkaammin.

MIKSI VALITA JUURI MEIDÄT?

MUKANA ALUSTA LOPPUUN

Jokainen projekti on erilainen, osittain myös siksi, että pyrimme ottamaan jokaisen asiakkaamme tarpeet mahdollisimman hyvin huomioon. Otamme vastuun projektin valmistumisesta sovitussa ajassa, emmekä jätä sinua yksin myös sen jälkeenkään. Kehitämme jatkuvasti uusia ideoita, tutustumme erilaisiin toimintamalleihin ja ymmärrämme ettei tarkoitus ole rakentaa kotisivuja joiden potentiaalia ei hyödynnetä liiketoiminnan kannalta parhaaksi mahdolliseksi.

HELPPOKÄYTTÖISYYS

WordPress-pohjaisen kotisivun käyttö on erittäin helppoa. Käytössä pääsee alkuun pienellä opastuksella, vaikka järjestelmästä ei olisi aikaisempaa kokemusta. WordPress mahdollistaa sivuille vaivattoman päivitettävyyden ilman ohjelmointitaitoja. Oli kyse sitten blogikirjoituksista, uutisista, henkilökunnasta tai jälleenmyyjistä, rakennamme julkaisujärjestelmän niin, että sisällön päivittäminen onnistuu keneltä vain.

TURVALLISUUS

Hakkeroitu tai toimimaton sivu heikentää brändisi arvoa. Suhtaudummekin erityisellä vakavuudella omaan ja asiakkaidemme tietoturvaan. Pidämme päivitykset aina ajan tasalla ja suojaamme tietosi suuryritys-tason palvelimien ja palomuurien taakse, joiden suoja testataan ammattilaisten toimesta kuukausittain. Kotisivuihimme kuuluu aina SSL-suojaus, joka turvaa sivustosi ja asiakkaidesi tietoja. Käytämme vain tietoturvastaan tiedettyjä WordPress kotisivujen lisäosia.

YLLÄPITO JA HOSTING

Ylläpitämämme kotisivut sijaitsevat kotimaisilla huippunopeilla palvelimilla, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia sivujen toimivuudesta kiireisimpänäkään aikana. Suunnittelun lisäksi mielellämme ylläpidämme kotisivusi ja varmistamme, että kaikki toimii kuten pitääkin.

l

DESIGN

Miten erotut parhaiten tuhansien kotisivujen harmaasta massasta? Modernilla, asiakaslähtöisellä ja oivaltavalla designilla. Emme halua tehdä geneerisiä toinen toistaan muistuttavia kotisivuja, vaan suunnittelemme jokaiselle yritykselle omanlaisensa ilmeen. Ilmeen, joka edustaa juuri teitä, yritystänne ja toimialaanne – käyttäjäkokemusta (UX) unohtamatta.

YKSILÖLLINEN TOTEUTUS

Julkaisujärjestelmänä WordPress kotisivut on moneen taipuva ja sen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Ulkoasu ja toiminnallisuudet saadaan hiottua juuri toivotulla tavalla viimeistä piirtoa myöden. Kiinnostaisiko kokeilla miten yhteydenotot kasvavat live-chatilla? Haluaisitko vapauttaa aikaasi ja antaisit asiakkaidesi hoitaa varaukset automaattisesti varauskalenterista kotisivuillasi? Kerro meille seuraava ideasi, toteutetaan visio ja siirretään liiketoimintasi verkossa seuraavalle tasolle!

PYYDÄ TARJOUS

Toteutamme kotisivut sekä verkkokaupat kaiken kokoisille yrityksille. Sijainnillasi ei ole väliä, sillä rakennamme kotisivuja yrityksille helposti etäyhteydellä koko Suomeen. Olette aina tervetulleita myös Turun toimistollemme. Jätä alle yhteystietosi niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Tämä sivusto käyttää Googlen reCAPTCHA-palvelua. Lue lisää Googlen Tietosuojasta ja Käyttöehdoista.

MYYNTI

myynti@foorly.com
045 783 73092

ASIAKASTUKI

tuki@foorly.com
045 783 73093

TOIMISTOMME

Vatselankatu 9
20500, Turku

KATSO MUUT PALVELUMME

Tarjoamme asiakkaillemme kaikkea mitä menestyvä liiketoiminta vaatii 2020-luvulla: responsiiviset ja nopeat kotisivut yritykselle, luotettava kotisivujen ylläpito, nykyaikainen verkkokauppa, tuloksellinen digimarkkinointi ja jatkuvasti kehittyvä liiketoiminta. Tarvittaessa saat siis kaiken saman katon alta. Tarjoamme kuitenkin mielellämme apua myös pienemmissä projekteissa – yrityksesi koosta tai toimialasta riippumatta.

» Kotisivut yritykselle

» Verkkokauppa yritykselle

» Kotisivujen ylläpito

» Liikkeenjohdon konsultointi

» Google- ja somemainonta

» Hakukoneoptimointi