AVULLAMME VERKKOKAUPAN PERUSTAMINEN ON HELPPOA

Kuluttajien ostokäyttäytyminen on siirtynyt entistä nopeammin verkkoon ja yhä useammalle asiakkaalle verkko-ostokset ovat arkipäivää. Verkkokauppa on mahdollista perustaa jo olemassa olevan liiketoiminnan tueksi tai kokonaan uuden idean ponnahduslaudaksi. Jokaiselle laitteelle optimoitu verkkokauppa ja viimeistelty ostokokemus vievät myyntisi uudelle tasolle.

Verkkokaupan perustaminen ei vaadi suuria resursseja tai sido yritystä pitkiin sopimuksiin. Kynnys kokeilulle on matala, kun aloittaminen on helppoa. Alussa toiminta voi olla hyvinkin pientä, on hyvä tutustua verkkokaupan ominaisuuksiin, luoda kaupalle brändi ja alkaa vakiinnuttaa asiakaspohjaa. Kun perusasiat ovat hallussa, on aika keskittyä hakukoneoptimointiin, mainontaan ja verkkokaupan laajentamiseen.

KAIKKI MITÄ YRITYKSESI TARVITSEE VERKOSSA

VERKKOKAUPPA 2020-LUVULLA

Kävijädata eri sivustoilla on jo pitkään ollut mobiililaitteille ja muille pienemmille näytöille painottuvaa. Tämä trendi tulee vahvistumaan myös tulevaisuudessa, jolloin myös verkkokauppojen käyttökokemus tulisi olla optimoitu kaikille laitteille sopivaksi. Tekninen toteutus on luotava unohtamatta visuaalisuuden istuvuutta yrityksen ilmeeseen saumattomasti. Kun tämä kaikki toimii mutkattomasti yhteen ja saadaan yrityksen verkkokauppa Googlen hakutuloksien kärkipäähän, toivotuilla avainsanoilla, voidaan verkkokauppa-projektin sanoa olevan onnistunut. Autamme teitä laadukkaan verkkokaupan perustamisessa.

VERKKOKAUPPA-ALUSTA VAI TÄYSIN TOIVEIDESI MUKAAN SUUNNITELTU KOKONAISUUS

NOPEASTI ALKUUN

Verkkokauppa voidaan perustaa valmiin alustan päälle, jolloin on mahdollisuus käyttää valmista teemaa ja suunnitella ulkoasuun pieniä muokkauksia itse. Tämä on nopein tapa avata helposti hallittava verkkokauppa yritykselle.

VAATIVAAN KÄYTTÖÖN

Verkkokaupan perustaminen voi tapahtua myös WordPress-pohjaisen verkkokauppa-alustan WooCommercen päälle. Tällöin ulkoasuja, teemoja, lisäosia ja maksunvälittäjiä on lähes rajaton määrä ja kaupasta saadaan muokattua juuri halutunlainen, asiakkaan toiveiden mukaisesti.

LAAJENNETTAVUUS

Kun verkkokauppa on valmis, luodaan tuotekategoriat, hankitaan maksunvälittäjä ja valitaan toimitusmuoto tuotteille. Toiminnan laajentuessa verkkokauppa on mahdollista integroida myös varastonhallinta- tai kirjanpitojärjestelmiin.

VERKKOKAUPAN PERUSTAMINEN JOPA VIIKOSSA

1. UUDEN VERKKOKAUPAN IDEOINTI

Autamme teitä heti alusta lähtien uuden verkkokaupan suunnittelussa. Ideoidaan yhdessä, minkälaisen kaupan haluaisitte. Käydään läpi toiveenne ja visionne tulevasta verkkokaupasta.

2. VERKKOKAUPAN SUUNNITTELU

Ensimmäiset palaset alkavat hahmottua, isot linjat ovat selvät ja logo sopii usein jo värimaailman kanssa yhteen. Kategoriat ovat valmiit ja testataan ensimmäisiä tuotteita.

3. LUONNOS VERKKOKAUPASTA

Uuden verkkokaupan visuaalinen ilme, toimitusmuodot, maksunvälittäjät ja tuotteet ovat löytäneet paikkansa. Tämä on usein projektin pisin vaihe. Verkkokauppaa muokataan vielä toiveidenne mukaan ennen varsinaista julkaisua.

4. VERKKOKAUPPA JULKAISTAAN

Kun verkkokaupan eri luonnokset ja versiot on saatu viimeisteltyä halutulla tavalla ja kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen voidaan uusi kauppa julkaista. Tämän jälkeen datan seuraaminen, asiakashankinta, optimointi, jatkokehitys ja palaute ovat suurimmassa osassa verkkokaupan tulevaisuutta ajatellen.

VERKKOKAUPAN OMINAISUUKSIA

DOMAIN

Ylläpitopakettiimme kuuluu aina verkkokauppasi domain. Voimme hankkia joko täysin uuden tai käyttää jo olemassa olevaa.

GOOGLE ANALYTICS

Google Analyticsin avulla pystyt seuraamaan esimerkiksi verkkokauppasi kävijämääriä ja liikennettä. Halutessanne asennamme sivustollesi Google Analyticsin ja Tag Managerin.

OPTIMOITU HAKUKONEILLE

Verkkokauppasi optimoidaan hyödyntäen nykyaikaisimpia optimointikäytäntöjä. Teemme jokaiselle uudelle verkkokaupalle valmiiksi perustason hakukoneoptimoinnin.

SSL-SUOJAUS

Kaikissa tekemissämme verkkokaupoissa on SSL-sertifikaatti, jolloin sivustosi on suojattu. Suojauksen tunnistaa osoitteen https-etuliitteestä, joka on nykyään maksuton.

RESPONSIIVISUUS

Rakennamme kaikki verkkokaupat toimimaan responsiivisesti kaikilla laitteilla – puhelimilla, tableteilla sekä tietokoneilla. Nykyään suurin osa yrityksen verkkokaupassa vierailuista tapahtuu puhelimella, joten verkkokaupan on erityisen tärkeää toimia jokaisella laitteella.

SISÄLLÖN MUOKATTAVUUS

Verkkokaupan julkaisun jälkeen voit myöhemmin itse muokata ja päivittää esimerkiksi sivustosi kuvia, tekstejä sekä tuotteita. Opetamme sinut lisäämään ja muokkaamaan sivujen sisältöä verkkokaupan julkaisun jälkeen. Vaativammissa muokkauksissa olemme kuitenkin edelleen tukenasi.

MIKSI VALITA JUURI MEIDÄT?

MUKANA ALUSTA LOPPUUN

Jokainen projekti on erilainen, osittain myös siksi, että pyrimme ottamaan jokaisen asiakkaamme tarpeet mahdollisimman hyvin huomioon. Otamme vastuun projektin valmistumisesta sovitussa ajassa, emmekä jätä sinua yksin myös sen jälkeenkään. Kehitämme jatkuvasti uusia ideoita, tutustumme erilaisiin toimintamalleihin ja ymmärrämme ettei tarkoitus ole rakentaa kotisivuja joiden potentiaalia ei hyödynnetä liiketoiminnan kannalta parhaaksi mahdolliseksi.

DESIGN

Miten erotut parhaiten tuhansien kotisivujen harmaasta massasta? Modernilla, asiakaslähtöisellä ja oivaltavalla designilla. Emme halua tehdä geneerisiä toinen toistaan muistuttavia kotisivuja, vaan suunnittelemme jokaiselle yritykselle omanlaisensa ilmeen. Ilmeen, joka edustaa juuri teitä, yritystänne ja toimialaanne – käyttäjäkokemusta (UX) unohtamatta.

HELPPOKÄYTTÖISYYS

WordPress-pohjaisen kotisivun käyttö on erittäin helppoa. Käytössä pääsee alkuun pienellä opastuksella, vaikka järjestelmästä ei olisi aikaisempaa kokemusta. WordPress mahdollistaa sivuille vaivattoman päivitettävyyden ilman ohjelmointitaitoja. Oli kyse sitten blogikirjoituksista, uutisista, henkilökunnasta tai jälleenmyyjistä, rakennamme julkaisujärjestelmän niin, että sisällön päivittäminen onnistuu keneltä vain.

TURVALLISUUS

Hakkeroitu tai toimimaton sivu heikentää brändisi arvoa. Suhtaudummekin erityisellä vakavuudella omaan ja asiakkaidemme tietoturvaan. Pidämme päivitykset aina ajan tasalla ja suojaamme tietosi suuryritys-tason palvelimien ja palomuurien taakse, joiden suoja testataan ammattilaisten toimesta kuukausittain. Kotisivuihimme kuuluu aina SSL-suojaus, joka turvaa sivustosi ja asiakkaidesi tietoja. Käytämme vain tietoturvastaan tiedettyjä WordPressin lisäosia.

YLLÄPITO JA HOSTING

Ylläpitämämme kotisivut sijaitsevat kotimaisilla huippunopeilla palvelimilla, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia sivujen toimivuudesta kiireisimpänäkään aikana. Suunnittelun lisäksi mielellämme ylläpidämme kotisivusi ja varmistamme, että kaikki toimii kuten pitääkin.

YKSILÖLLINEN TOTEUTUS

Julkaisujärjestelmänä WordPress on moneen taipuva ja sen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Ulkoasu ja toiminnallisuudet saadaan hiottua juuri toivotulla tavalla viimeistä piirtoa myöden. Kiinnostaisiko kokeilla miten yhteydenotot kasvavat live-chatilla? Haluaisitko vapauttaa aikaasi ja antaisit asiakkaidesi hoitaa varaukset automaattisesti varauskalenterista kotisivuillasi? Kerro meille seuraava ideasi, toteutetaan visio ja siirretään liiketoimintasi verkossa seuraavalle tasolle!

PYYDÄ TARJOUS TAI OTA YHTEYTTÄ

Aloita verkkokaupan perustaminen jo nyt ja ota meihin yhteyttä. Teemme verkkokauppoja kaiken kokoisille yrityksille. Sijainnillasi ei ole väliä, sillä rakennamme verkkokauppoja helposti etäyhteydellä koko Suomeen. Olette aina tervetulleita myös Turun toimistollemme. Ilmoittakaa etukäteen tulostanne, niin laitamme kahvit valmiiksi. Jätä meille yhteystietosi niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

6 + 15 =

MYYNTI

 myynti@foorly.com
+358 50 911 5887

 ASIAKASTUKI

 tuki@foorly.com
+358 41 543 7405

TOIMISTOMME

 Vatselankatu 9
20500, Turku

KATSO MUUT PALVELUMME

KOTISIVUT YRITYKSELLE

 Rakennamme laadukkaat, mobiilioptimoidut ja helppokäyttöiset kotisivut yrityksellesi nopeasti ja edullisesti.

KOTISIVUJEN YLLÄPITO

Domain, sähköpostilaatikot, SSL-sertifikaatit, nopeat kotimaiset pilvipalvelimet sekä päivitykset – hoidamme kaiken puolestasi.

VERKKOKAUPPA YRITYKSELLE

Jokaiselle laitteelle optimoitu verkkokauppa, viimeistelty ostokokemus ja kotimaiset maksuvälittäjät vievät myyntisi verkossa uudelle tasolle.

LIIKKEENJOHDON KONSULTOINTI

 Kasvatamme yrityksesi liikevaihtoa esimerkiksi markkinoinnin, kotisivujen kehittämisen ja data-analytiikan avulla. Palvelut tarpeidesi mukaan.

HAKUKONEOPTIMOINTI

 Haluatko nostaa yrityksesi Googlen hakutulosten kärkeen? Hakukoneoptimoinnin avulla asiakkaat löytävät yrityksesi tuotteet ja palvelut.

GOOGLE- JA SOMEMAINONTA

 Google- ja somemainonnan avulla ohjaamme kotisivuillesi potentiaaliset asiakkaat, jotka etsivät yrityksesi tarjoamaa tuotetta tai palvelua.