Verkkokaupan perustaminen

Avullamme oman verkkokaupan perustaminen on helppoa! Verkkokauppa on mahdollista perustaa jo olemassa olevan liiketoiminnan tueksi tai kokonaan uuden idean ponnahduslaudaksi. Jokaiselle laitteelle optimoitu verkkokauppa ja viimeistelty ostokokemus vievät myyntisi uudelle tasolle.

Avullamme verkkokaupan perustaminen on helppoa

Kuluttajien ostokäyttäytyminen on siirtynyt entistä nopeammin verkkoon ja yhä useammalle asiakkaalle verkko-ostokset ovat arkipäivää. Verkkokaupan perustaminen ei vaadi suuria resursseja tai sido yritystä pitkiin sopimuksiin. Kynnys kokeilulle on matala, kun aloittaminen on helppoa. Alussa toiminta voi olla hyvinkin pientä, on hyvä tutustua verkkokaupan ominaisuuksiin, luoda kaupalle brändi ja alkaa vakiinnuttaa asiakaspohjaa. Kun perusasiat ovat hallussa, on aika keskittyä hakukoneoptimointiin, mainontaan ja verkkokaupan laajentamiseen.

Asiakkaitamme

Useat yritykset ja organisaatiot ovat valinneet meidät pitkäaikaiseksi kumppanikseen. Oli kyseessä sitten pitkäaikainen yhteistyö tai tarvitset vain kotisivut yritykselle nopeasti – tarjoamme aina joustavaa ja asiantuntevaa palvelua yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta. Olemme ketterä ja joustava kumppani, jolloin voimme aina laatia juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, tilanteeseen ja budjettiin sopivan ratkaisun.

Toiveidesi mukainen verkkokauppa

NOPEASTI ALKUUN

Verkkokauppa voidaan perustaa valmiin alustan päälle, jolloin on mahdollisuus käyttää valmista teemaa ja suunnitella ulkoasuun pieniä muokkauksia itse. Tämä on nopein tapa avata helposti hallittava verkkokauppa yritykselle.

k

VAATIVAAN KÄYTTÖÖN

Verkkokaupan perustaminen voi tapahtua myös WordPress-pohjaisen verkkokauppa-alustan WooCommercen päälle. Tällöin ulkoasuja, teemoja, lisäosia ja maksunvälittäjiä on lähes rajaton määrä ja kaupasta saadaan muokattua juuri halutunlainen, asiakkaan toiveiden mukaisesti.
h

LAAJENNETTAVUUS

Kun verkkokauppa on valmis, luodaan tuotekategoriat, hankitaan maksunvälittäjä ja valitaan toimitusmuoto tuotteille. Toiminnan laajentuessa verkkokauppa on mahdollista integroida myös varastonhallinta- tai kirjanpitojärjestelmiin.

TEIN ITSE JA SÄÄSTIN... SÄÄSTIN TEKNISET ONGELMAT FOORLYLLE

Keskity siihen, missä olet itse ammattilainen ja anna meidän huolehtia digitaalisista tukitoiminnoista. Laadukkaat kotisivut yritykselle, luotettava kotisivujen ylläpito ja liidejä generoiva digimarkkinointi ovat kaikille yrityksille pakollisia, mutta niitä ei tarvitse hoitaa itse. Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoina huolehdimme näistä puolestasi, jolloin voit itse keskittyä olennaiseen - ja lopulta oikeasti säästää.

foorly-kotisivut-yritykselle

Verkkokaupan perustaminen

1. UUDEN VERKKOKAUPAN IDEOINTI

Autamme teitä heti alusta lähtien uuden verkkokaupan ideoinnissa. Ideoidaan yhdessä, minkälaisen kaupan haluaisitte. Käydään yhdessä läpi toiveenne ja visionne tulevasta sivustosta.
k

2. VERKKOKAUPAN SUUNNITTELU

Ensimmäiset palaset alkavat hahmottua, isot linjat ovat selvät ja logo sopii usein jo värimaailman kanssa yhteen. Kategoriat ovat valmiit ja testataan ensimmäisiä tuotteita.
h

3. LUONNOS VERKKOKAUPASTA

Uuden verkkokaupan visuaalinen ilme, toimitusmuodot, maksunvälittäjät ja tuotteet ovat löytäneet paikkansa. Tämä on usein projektin pisin vaihe. Verkkokauppaa muokataan vielä toiveidenne mukaan ennen varsinaista julkaisua.
N

4. VERKKOKAUPPA JULKAISTAAN

Kun verkkokaupan eri luonnokset ja versiot on saatu viimeisteltyä halutulla tavalla ja kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen voidaan uusi kauppa julkaista. Tämän jälkeen datan seuraaminen, asiakashankinta, optimointi, jatkokehitys ja palaute ovat suurimmassa osassa verkkokaupan tulevaisuutta ajatellen.

Kaikki mitä tarvitset verkkokauppaasi

Saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta, joten aikaasi ei kulu kommunikointiin erilaisten palveluiden ja toimijoiden välillä. Olemme kokonaisvaltainen verkkokauppojen ja digimarkkinoinnin kumppani, joka auttaa liiketoimintasi kasvattamisessa ja tavoitteidesi saavuttamisessa.

Domain ja ylläpito

Kauttamme saat hankittua yrityksellesi domainin tai käyttää jo olemassa olevaa.

Saat kauttamme tarvittaessa kattavan verkkosivuston ylläpitopaketin.

 Ylläpitopakettimme sisältää mm.

  • Domain ja palvelintila
  • Sivuston päivitykset
  • Varmuuskopiot sivustosta
  • Verkkosivuston ympärivuorokautinen monitorointi
  • Tuki verkkosivuston ongelmatilanteisiin

Lisäksi kaikissa sivustoissamme on SSL-sertifikaatti, suojauksen tunnistaa osoitteen https-etuliitteestä.

Verkkokaupan laajuus
Toteutamme verkkokaupat aina yhden sivun verkkokaupoista kymmeniä alasivuja sisältäviin kokonaisuuksiin. Kauttamme saat kaikki uusimmat ratkaisut ja palvelut WooCommerce-pohjaisille verkkokaupoille. Räätälöimme verkkokauppasi aina tarpeeseen sopivaksi ja teemme niistä aina yrityksesi näköiset, nopeat sekä responsiiviset. Laajennamme ja kehitämme verkkokauppaasi myös tulevaisuudessa.
Sisällön muokattavuus
Sivuston julkaisun jälkeen voit myöhemmin itse muokata ja päivittää esimerkiksi sivustosi kuvia ja tekstejä. Opetamme sinut lisäämään ja muokkaamaan WordPress kotisivujen sisältöä sivuston julkaisun jälkeen. Vaativammissa muokkauksissa olemme kuitenkin edelleen tukenasi.
Responsiivisuus
Rakennamme yrityksen kotisivut toimimaan responsiivisesti kaikilla laitteilla – puhelimilla, tableteilla sekä tietokoneilla. Nykyään suurin osa yrityksen kotisivuilla vierailuista tapahtuu puhelimella, joten sivuston on erityisen tärkeää toimia jokaisella laitteella.
Optimoitu hakukoneille
Kotisivusi optimoidaan hyödyntäen nykyaikaisimpia optimointikäytäntöjä. Teemme jokaiselle uudelle sivustolle valmiiksi perustason hakukoneoptimoinnin.
Googlen analytiikka
Google Analyticsin avulla pystyt seuraamaan esimerkiksi sivustosi kävijämääriä ja liikennettä. Halutessanne asennamme sivustollesi Googlen työkaluista Analyticsin, Search Consolen, Adsin tai Tag Managerin. Näillä työkaluilla pystyt seuraamaan esimerkiksi digimarkkinoinnin toteutumista tehokkaammin.

Miksi valita juuri meidät?

MUKANA ALUSTA LOPPUUN

Otamme vetovastuun kotisivuprojektin valmistumisesta emmekä jätä sinua yksin kotisivujen valmistumisen jälkeenkään. Jokainen kotisivuprojekti on erilainen, sillä otamme asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioon. Asiakkaan liiketoiminnan menestys on meille aina tärkein prioriteetti, joten laadukkaiden ja nopeiden kotisivujen lisäksi rakennamme kotisivut niin, että ne palvelevat mahdollisimman hyvin asiakkaan liiketoiminnallisia tavoitteita.

HELPPOKÄYTTÖISYYS

WordPress-pohjaisen kotisivun käyttö on erittäin helppoa, vaikka julkaisualustasta ei olisi aiempaa kokemusta. WordPress mahdollistaa kotisivujen vaivattoman päivittämisen ilman ohjelmointitaitoja. Oli kyse sitten blogikirjoitusten, uutisten, henkilökunnan tai jälleenmyyjien päivittämisestä kotisivuille, rakennamme WordPressillä kotisivut niin, että sisällön päivittäminen onnistuu keneltä vain.

TURVALLISUUS

Hakkeroitu tai toimimaton kotisivu heikentää brändisi arvoa. Suhtaudummekin erityisellä vakavuudella omaan ja asiakkaidemme tietoturvaan. Pidämme kotisivujen päivitykset aina ajan tasalla ja suojaamme tietosi suuryritys-tason palvelimien ja palomuurien taakse, joiden suoja varmistetaan ammattilaisten toimesta kuukausittain. Kotisivuihimme kuuluu aina SSL-suojaus, joka turvaa sivustosi ja asiakkaidesi tietoja. Lisäksi käytämme ainoastaan tietoturvaltaan tunnettuja WordPress kotisivujen lisäosia.

YLLÄPITO JA HOSTING

Ylläpitämämme kotisivut sijaitsevat kotimaisilla turvallisilla ja huippunopeilla palvelimilla, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia kotisivujen toimivuudesta. Monipuolinen kotisivujen ylläpitopalvelumme kattaa tietoturvapäivitykset, teeman ja lisäosien päivitykset, varmuuskopiot, kotisivun toimivuuden monitoroinnin ja päivitysten yhteydessä syntyneiden ongelmatilanteiden selvitykset.

l

Kotisivujen design

Miten erotut parhaiten tuhansien kotisivujen harmaasta massasta? Modernilla, asiakaslähtöisellä ja oivaltavalla kotisivun designilla. Emme halua rakentaa geneerisiä toinen toistaan muistuttavia kotisivuja, vaan suunnittelemme jokaiselle yritykselle omanlaisensa ilmeen, joka edustaa juuri teitä, yritystänne ja toimialaanne – käyttäjäkokemusta (UX) unohtamatta.

YKSILÖLLINEN TOTEUTUS

WordPress kotisivut ovat moneen taipuvia ja niiden mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Ulkoasu ja toiminnallisuudet saadaan hiottua juuri toivotulla tavalla viimeistä piirtoa myöden. Kiinnostaisiko kokeilla, miten yhteydenotot kasvavat live-chatilla? Haluaisitko vapauttaa aikaasi ja antaisit asiakkaidesi hoitaa varaukset automaattisesti kotisivujesi varauskalenterista? Kerro meille ideasi – toteutetaan visio ja siirretään liiketoimintasi verkossa seuraavalle tasolle!

Pyydä tarjous

Nopeat kotisivut yritykselle, nykyaikainen verkkokauppa, asiakkaita generoiva Google mainonta – kerro vain mitä tarvitset. Palvelemme etäyhteydellä koko Suomeen, joten sijainnillasi ei ole väliä, mutta toki olet aina tervetullut myös toimistollemme. Jätä alle yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

3 + 10 =

TOIMISTOMME

Vatselankatu 9
20500, Turku

Katso muut palvelumme

Tarjoamme asiakkaillemme kaikkea mitä menestyvä liiketoiminta nykypäivänä vaatii: responsiiviset ja nopeat kotisivut yritykselle, luotettava kotisivujen ylläpito, nykyaikainen verkkokauppa, tuloksellinen digimarkkinointi ja monipuoliset liiketoiminnan kehityspalvelut. Tarvittaessa saat siis kaiken saman katon alta. Tarjoamme kuitenkin mielellämme apua myös pienemmissä projekteissa – yrityksesi koosta tai toimialasta riippumatta.