Hakusanamainonta

Hakusanamainonta on erinomainen keino saada uusia asiakkaita. On tärkeää olla esillä Googlen hakusanamainonta-osioissa silloin, kun asiakas etsii tarjoamaasi palvelua tai tuotetta. Hakusanamainonnan avulla saat lisää asiakkaita, liikennettä sekä myyntiä.

edulliset-kotisivut

Mitä hakusanamainonta tarkoittaa?

Hakusanamainonta on tapa, jolla yritykset voivat näyttää mainoksia Googlen hakutuloksissa. Kun ihmiset etsivät jotain Googlesta tai selaavat netistä tietoa, he näkevät yleensä mainoksia liittyen etsimäänsä tietoon.

Hakusanamainonta auttaa yrityksiä tavoittamaan potentiaalisia asiakkaita ja saamaan heidät kiinnostumaan tuotteistaan tai palveluistaan. Se on tehokas tapa saada näkyvyyttä ja houkutella ihmisiä kotisivuille tai verkkokauppaan. Osa heistä voi esimerkiksi jättää tarjouspyynnön tai ostaa tuotteen.

pienyrittäjän-nettisivut
pienyrittäjän-nettisivut

Miksi hakusanamainonta pitäisi aloittaa?

Hakusanamainonta on tärkeää silloin, kun asiakas etsii yrityksesi tarjoamaa palvelua tai tuotetta. Silloin yrityksesi mainokset näkyvät Googlen hakutulosten yläpuolella olevissa hakusanamainonta-osioissa.

Hakusanamainonta antaa yrityksille mahdollisuuden näkyä juuri silloin, kun potentiaaliset asiakkaat etsivät heidän tarjoamiaan tuotteita tai palveluita. Tämä on erittäin arvokasta, koska silloin yritys pystyy tavoittamaan ihmisiä, jotka ovat jo aktiivisesti kiinnostuneita kyseisestä aiheesta tai tarpeesta. Näin ollen hakusanamainonnan mainokset ovat relevantteja ja todennäköisemmin johtavat toivottuihin tuloksiin, kuten verkkosivuston vierailuihin, ostoksiin tai yhteydenottoihin.

Hakusanamainonta yritykselle

Valmiit hakusanamainonnan paketit tarjoavat erinomaiset vaihtoehdot yrityksesi mainonnan tueksi. Hakusanamainonnan vaihtoehdot mukautuvat tarpeidesi mukaan. Ne sopivat sekä pienille että suuremmillekin yrityksille ja verkkokaupoille.

Hakusanamainonta

Alkaen 99€ / kk

+ aloitusmaksu 99€

Sopii yritykselle, joka haluaa näkyä Googlessa, kun asiakas hakee yrityksen tarjoamaa palvelua tai tuotetta.

Z

Sisältää yhden hakumainosryhmän

Z

Mainosten suunnittelu ja rakennus

Z

Kuukausittainen optimointi

Z

Konversioiden seuranta

Z

Kuukausittainen raportointi

Lisämainosryhmät 75€ /kpl /kk

pienyrittäjän-nettisivut

Löydä asiakkaasi
Googlen Avulla

Hakusanamainonta tarjoaa yrityksille lukuisia hyödyllisiä etuja. Se tarjoaa laajaa näkyvyyttä, koska Google on maailman suurin hakukone ja se tavoittaa valtavan käyttäjämäärän. Googlen avulla mainoksesi voidaan suunnata tarkasti halutulle yleisölle demografisten tietojen, kiinnostuksen kohteiden ja hakusanojen perusteella, joilla tavoitat yrityksesi potentiaalisimmat asiakkaat.

Lisäksi hakusanamainonnan avulla voidaan seurata mainostesi suorituskykyä ja tehdä tarvittavia muutoksia tulosten optimoimiseksi. Hakusanamainonta auttaa yritystäsi kasvattamaan näkyvyyttä, houkuttelemaan uusia asiakkaita ja edistämään myyntiä.

 Löydä asiakkaasi Googlesta

Juuri oikeat hakusanat

Avainsanatutkimuksemme avulla tutkimme, millä hakusanoilla yrityksesi tuotteita ja palveluja etsitään Googlesta. Tutkimuksen perusteella valitsemme parhaimmat hakusanat, joilla asiakkaasi löytävät yrityksesi tuotteet ja palvelut.

Mittaa mainonnan tuottavuutta

Mainonnan mittaamisen avulla tiedät mistä maksat ja voit seurata mainonnan tuottavuutta tehokkuutta konversioseurannalla. Esimerkiksi yhteydenottojen tai myynnin määrää voidaan mitata.

Hakusanoihin sopivat mainokset

Varmistamme, että mainokset sopivat haettuihin hakusanoihin ja vetoavat potentiaalisiin asiakkaisiin. Hyvien mainosten avulla saat mahdollisia asiakkaita kotisivuillesi, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan yrityksesi tuotteita tai palveluja.

Kasvata myyntiä ja näkyvyyttä

Googlen hakusanamainonta on tehokkain keino kasvattaa suoraan myyntiä ja yhteydenottojen määrää. Asiakkaat ovat kaikista potentiaalisimpia, sillä ne etsivät jo valmiiksi tuotteita tai palveluja, joita yrityksesi tarjoaa.

Hakusanamainonta yritykselle

Valmiit hakusanamainonnan paketit tarjoavat erinomaiset vaihtoehdot yrityksesi mainonnan tueksi. Hakusanamainonnan vaihtoehdot mukautuvat tarpeidesi mukaan. Ne sopivat sekä pienille että suuremmillekin yrityksille ja verkkokaupoille.

Hakusanamainonta

Alkaen 99€ / kk

+ aloitusmaksu 99€

Sopii yritykselle, joka haluaa näkyä Googlessa, kun asiakas hakee yrityksen tarjoamaa palvelua tai tuotetta.

Z

Sisältää yhden hakumainosryhmän

Z

Mainosten suunnittelu ja rakennus

Z

Kuukausittainen optimointi

Z

Konversioiden seuranta

Z

Kuukausittainen raportointi

Lisämainosryhmät 75€ /kpl /kk

pienyrittäjän-nettisivut

Voit saada jopa 400€ mainosrahaa ilmaiseksi

Nyt on erinomainen aika aloittaa yrityksesi tuotteiden tai palvelujen mainostaminen! Saat jopa 400€ mainoshyvitystä Googlen mainostiliisi, kun olet käyttänyt mainostamiseen ensin 400€ mainosbudjetin.

Google itsessään tarjoaa mainoshyvityksen ja autamme yritystäsi saamaan mainoshyvityksen Googlelta. Tarjous on voimassa Googlen omien ehtojen mukaisesti.

Mitä hyötyjä mainonnan ylläpidolla on?

Jokainen paketti sisältää kuukausittaisen ylläpidon, jonka avulla varmistamme, että Google Ads -tilisi on aina ajan tasalla.

Kuukausittaiseen ylläpitoon sisältyy mainosten, mainosryhmien sekä avainsanojen suoriutumisen seuranta, raportointi ja optimointi kuukausittain.

Google Ads -tileihin tulee tehdä muutoksia joka kuukausi, sillä mainosten suoriutumista tulee seurata ja tehdä muutoksia esimerkiksi karsimalla pois huonoja avainsanoja, kohdistamalla budjettia oikeille avainsanoille tai kohderyhmille sekä mainoksia muuttamalla ja päivittämällä. Seurannan ja muutosten avulla mainosbudjetti käytetään mahdollisimman tehokkaasti.

Miksi Google mainontaan sisältyy aloitusmaksu?

Google mainontaan sisältyy aloitusmaksu, sillä mainonnan aloitukseen sisältyy paljon kertaluontoista työtä, jotka tulee tehdä ennen mainosten näyttämisen aloittamista.

Näitä kertaluonteisia töitä ovat esimerkiksi:

  • Google Ads -tilin avaus
  • Asiakkaan palvelujen tai tuotteiden sekä liiketoiminnan kartoitus ja tarkempi ymmärrys
  • Google Ads tilin tietojen lisäys sekä asetusten määritys, asiakkaan avustaminen prosessissa
  • Avainsanatutkimuksen suorittaminen
  • Tietyn paketin sisältävien kampanjoiden ja mainosryhmien lisääminen
  • Relevanttien mainosten ja avainsanojen lisääminen  ja luominen mainosryhmiin
  • Oikeiden budjettien ja kohderyhmien asettaminen
  • Konversioseurannan asettaminen
  • Mikäli asiakkaan hankkima paketti sisältää, lisätään myös uudelleenmarkkinointi sekä Discovery- Display- tai Shopping -kampanjat ja niiden vaatimat asetukset ja toimenpiteet.
Sisältyykö mainonnan budjetti hintaan?

Mainonnan budjetti ei sisälly veloittamaamme aloitusmaksuun tai kuukausihintaan. Budjetti päätetään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa, jossa asiakkaalla on päävastuu budjetin koosta ja muutoksista siihen liittyen.

Google voi veloittaa mainosten näyttämiseen koituvat kustannukset suoraan asiakkaalta.

Voinko ottaa muita mainonnan lisäpalveluja?

Googlen mainonnan pakettien lisäksi asiakkaillemme on saatavilla monia muitakin Googlen palveluihin liittyviä edistyneempiä ratkaisuja. Voit kysyä meiltä lisätietoja niihin liittyen.

Voiko mainonnan irtisanoa helposti?

Google mainonnalla on 3 kuukauden irtisanomisaika mainonnan aloittamisesta. Tämän jälkeen sopimus mainonnasta jatkuu toistaiseksi voimassa olevana yhden kuukauden irtisanomisajalla.

Irtisanomiseen riittää ilmoitus ja tarvittaessa mainostili siirretään sopimuksen päättyessä asiakasyrityksen omaan käyttöön.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tässä on muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä, jotka saattavat auttaa sinua oikean mainospaketin valinnassa ja saamaan lisätietoja hakusanamainontaan liittyen.

Kysy lisää mainonnasta

Jätä alle yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kerromme mielellämme, miten yrityksesi voisi aloittaa hakusanamainonnan avullamme ja autamme yritystäsi kaikissa hakusanamainontaan liittyvissä asioissa.

12 + 10 =

TOIMISTOMME

Vatselankatu 9
20500, Turku

Katso muut palvelumme

Tarjoamme asiakkaillemme kaikkea mitä menestyvä liiketoiminta nykypäivänä vaatii: responsiiviset ja nopeat kotisivut yritykselle, luotettava kotisivujen ylläpito, nykyaikainen verkkokauppa, tuloksellinen digimarkkinointi ja monipuoliset liiketoiminnan kehityspalvelut. Tarvittaessa saat siis kaiken saman katon alta. Tarjoamme kuitenkin mielellämme apua myös pienemmissä projekteissa – yrityksesi koosta tai toimialasta riippumatta.