Liikkeenjohdon konsultointi

Olemme erikoistuneet erityisesti liiketoiminnan digitalisointiin ja tiedolla johtamiseen, mutta palvelemme monipuolisella ammattitaidolla myös esimerkiksi kilpailuedun, kannattavuuden, tehokkuuden tai strategian kehittämiseen liittyen.
KAIKKI MITÄ YRITYKSESI TARVITSEE VERKOSSA

Muuttuuko liiketoimintasi?

Dynaaminen ja epävarma toimintaympäristö on nykyisin pikemminkin sääntö kuin poikkeus. Foorly haluaa olla tukenasi tämän kaiken keskellä toteuttamalla dataan perustuvia analyyttisia ja rationaalisia kehittämistoimenpiteitä. Meillä on kokemusta erilaisten liiketoimintamallien johtamisesta ja kehittämisestä, joten palvelemme monipuolisesti yrityksesi toimialasta tai koosta riippumatta. Viedään yhdessä liiketoimintasi uudelle tasolle – ei ainoastaan taloudellisesti vaan myös kokonaisvaltaisesti.

Asiakkaitamme

Useat yritykset ja organisaatiot ovat valinneet meidät pitkäaikaiseksi kumppanikseen. Oli kyseessä sitten pitkäaikainen yhteistyö tai nopea kotisivujen rakennus - tarjoamme aina joustavaa ja asiantuntevaa palvelua yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta.

Saavuta haluamasi tulokset

Olemme erikoistuneet erityisesti liiketoiminnan digitalisointiin ja tiedolla johtamiseen, mutta palvelemme monipuolisella ammattitaidolla myös esimerkiksi kilpailuedun, kannattavuuden, tehokkuuden tai strategian kehittämiseen liittyen. Palvelumme on sitä, mitä asiakkaana haluat sen olevan. Prosessimme alkaa aina nykytilan kartoituksesta, jonka perusteella asetamme tavoitteet. Tämän jälkeen toteutamme kehittämistoimenpiteet – olivat ne sitten suuria tai pieniä. Takaamme, että jokainen asiakkaamme saavuttaa lopulta konkreettisia tuloksia ja siten vastinetta rahoilleen. Ota rohkeasti yhteyttä ja rakennetaan yhdessä yrityksenne tilanteeseen ja budjettiin sopiva ratkaisu.

TEIN ITSE JA SÄÄSTIN... SÄÄSTIN TEKNISET ONGELMAT FOORLYLLE

Keskity siihen, missä olet itse ammattilainen ja anna meidän huolehtia digitaalisista tukitoiminnoista. Laadukkaat kotisivut yritykselle, luotettava kotisivujen ylläpito ja liidejä generoiva digimarkkinointi ovat kaikille yrityksille pakollisia, mutta niitä ei tarvitse hoitaa itse. Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoina huolehdimme näistä puolestasi, jolloin voit itse keskittyä olennaiseen - ja lopulta oikeasti säästää.

Pyydä tarjous

Meiltä saat nopeat kotisivut yritykselle sekä nykyaikaiset verkkokaupat kaiken kokoisille yrityksille. Sijainnillasi ei ole väliä, sillä rakennamme kotisivuja yrityksille helposti etäyhteydellä koko Suomeen. Olet aina tervetullut myös Turun toimistollemme. Jätä alle yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

11 + 2 =

TOIMISTOMME

Vatselankatu 9
20500, Turku

Katso muut palvelumme

Tarjoamme asiakkaillemme kaikkea mitä menestyvä liiketoiminta vaatii 2020-luvulla: responsiiviset ja nopeat kotisivut yritykselle, luotettava kotisivujen ylläpito, nykyaikainen verkkokauppa, tuloksellinen digimarkkinointi ja monipuoliset liiketoiminnan kehityspalvelut. Tarvittaessa saat siis kaiken saman katon alta. Tarjoamme kuitenkin mielellämme apua myös pienemmissä projekteissa – yrityksesi koosta tai toimialasta riippumatta.