MAAILMA MUUTTUU – MUUTTUUKO LIIKETOIMINTASI?

Dynaaminen ja epävarma toimintaympäristö on nykyisin pikemminkin sääntö kuin poikkeus. Foorly haluaa olla tukenasi tämän kaiken keskellä toteuttamalla dataan perustuvia analyyttisia ja rationaalisia kehittämistoimenpiteitä. Meillä on kokemusta erilaisten liiketoimintamallien johtamisesta ja kehittämisestä, joten palvelemme monipuolisesti yrityksesi toimialasta tai koosta riippumatta. Viedään yhdessä liiketoimintasi uudelle tasolle – ei ainoastaan taloudellisesti vaan myös kokonaisvaltaisesti.

KAIKKI MITÄ YRITYKSESI TARVITSEE VERKOSSA

SAAVUTA HALUAMASI TULOKSET

Olemme erikoistuneet erityisesti liiketoiminnan digitalisointiin ja tiedolla johtamiseen, mutta palvelemme monipuolisella ammattitaidolla myös esimerkiksi kilpailuedun, kannattavuuden, tehokkuuden tai strategian kehittämiseen liittyen. Palvelumme on sitä, mitä asiakkaana haluat sen olevan. Prosessimme alkaa aina nykytilan kartoituksesta, jonka perusteella asetamme tavoitteet. Tämän jälkeen toteutamme kehittämistoimenpiteet – olivat ne sitten suuria tai pieniä. Takaamme, että jokainen asiakkaamme saavuttaa lopulta konkreettisia tuloksia ja siten vastinetta rahoilleen. Ota rohkeasti yhteyttä ja rakennetaan yhdessä yrityksenne tilanteeseen ja budjettiin sopiva ratkaisu.

PYYDÄ TARJOUS TAI OTA YHTEYTTÄ

Hoidamme kaiken kotisivuista digimarkkinointiin – yrityksesi koosta tai toimialasta riippumatta.

6 + 15 =

MYYNTI

 myynti@foorly.com
+358 50 911 5887

 ASIAKASTUKI

 tuki@foorly.com
+358 41 543 7405

TOIMISTOMME

 Vatselankatu 9
20500, Turku

KATSO MUUT PALVELUMME

KOTISIVUT YRITYKSELLE

 Rakennamme laadukkaat, mobiilioptimoidut ja helppokäyttöiset kotisivut yrityksellesi nopeasti ja edullisesti.

KOTISIVUJEN YLLÄPITO

Domain, sähköpostilaatikot, SSL-sertifikaatit, nopeat kotimaiset pilvipalvelimet sekä päivitykset – hoidamme kaiken puolestasi.

VERKKOKAUPPA YRITYKSELLE

Jokaiselle laitteelle optimoitu verkkokauppa, viimeistelty ostokokemus ja kotimaiset maksuvälittäjät vievät myyntisi verkossa uudelle tasolle.

LIIKKEENJOHDON KONSULTOINTI

 Kasvatamme yrityksesi liikevaihtoa esimerkiksi markkinoinnin, kotisivujen kehittämisen ja data-analytiikan avulla. Palvelut tarpeidesi mukaan.

HAKUKONEOPTIMOINTI

 Haluatko nostaa yrityksesi Googlen hakutulosten kärkeen? Hakukoneoptimoinnin avulla asiakkaat löytävät yrityksesi tuotteet ja palvelut.

GOOGLE- JA SOMEMAINONTA

 Google- ja somemainonnan avulla ohjaamme kotisivuillesi potentiaaliset asiakkaat, jotka etsivät yrityksesi tarjoamaa tuotetta tai palvelua.