Google mainonta ja hakukoneoptimointi

Kotisivut Nopeasti

foorly-kotisivut-yritykselle

KAIKKI MITÄ TARVITSET YRITYKSESI KOTISIVUILLE

Saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta, joten aikaasi ei kulu kommunikointiin erilaisten palveluiden ja toimijoiden välillä. Rakennamme kotisivut yrityksellesi ja tarjoamme kaiken tarvittavan nettisivujesi ja liiketoimintasi kehittämisen tueksi. Olemme kokonaisvaltainen verkkosivujen ja digimarkkinoinnin kumppani, joka auttaa liiketoimintasi kasvattamisessa ja tavoitteidesi saavuttamisessa.

Domain ja ylläpito

Tarjoamme yrityksen kotisivuille kattavan verkkosivuston ylläpitopaketin, johon sisältyy mm.

  • Domain ja palvelintila
  • Tietoturvapäivitykset
  • Sivuston, teeman ja lisäosien päivitykset
  • Varmuuskopiot sivustosta
  • Verkkosivuston tilan ympärivuorokautinen monitorointi
  • Tuki verkkosivuston ongelmatilanteisiin

Lisäksi kaikissa verkkosivuissamme on SSL-sertifikaatti, jonka tunnistaa verkkotunnuksen https-etuliitteestä. Voimme hankkia yrityksellesi uuden domainin tai käyttää jo olemassa olevaa domainia.

Kotisivujen laajuus

Rakennamme kotisivut yritykselle aina yhden alasivun kotisivuista kymmeniä alasivuja sisältäviin kokonaisuuksiin. Meiltä saat myös kaikki uusimmat lisäratkaisut ja -palvelut WordPress-alustalle rakennetuille kotisivuille. Räätälöimme yrityksen kotisivut aina tarpeeseen sopivaksi ja teemme niistä nopeat, responsiiviset ja yrityksesi näköiset. Tarvittaessa laajennamme ja kehitämme kotisivujasi myös tulevaisuudessa.

Sisällön muokattavuus

Sivuston julkaisun jälkeen voit myöhemmin itse muokata ja päivittää esim. kotisivujesi kuvia ja tekstejä, sillä opetamme sinut lisäämään ja muokkaamaan WordPress kotisivujen sisältöä. Vaativammissa kotisivun muokkauksissa olemme kuitenkin edelleen tukenasi.

Responsiivisuus

Rakennamme yrityksen kotisivut toimimaan responsiivisesti kaikilla laitteilla – puhelimilla, tableteilla sekä tietokoneilla. Nykyään suurin osa yrityksen kotisivuvierailuista tapahtuu puhelimella, joten sivuston on erityisen tärkeää toimia myös mobiilissa.

Optimoitu hakukoneille

On tärkeää, että yrityksesi kotisivut löytyvät Googlen hakutuloksista, joten optimoimme kotisivusi hyödyntäen nykyaikaisimpia optimointikäytäntöjä. Tarvittaessa teemme jokaiselle uudelle verkkosivustolle valmiiksi perustason hakukoneoptimoinnin. Lisäksi meiltä saat myös räätälöityjä ratkaisuja hakukoneoptimointiin liittyen.

Googlen analytiikka

Google Analyticsin avulla pystyt seuraamaan esim. kotisivusi kävijämääriä ja liikennettä. Halutessasi asennamme kotisivuillesi Googlen työkaluista Analyticsin, Search Consolen, Adsin ja Tag Managerin. Näillä työkaluilla pystyt seuraamaan esim. digimarkkinoinnin tuloksia tehokkaammin.

TARVITSEEKO YRITYKSESI UUDET KOTISIVUT? OTA YHTETTÄ!

Meiltä saat nopeat ja nykyaikaiset kotisivut kaiken kokoisille yrityksille. Mietitään yhdessä, minkälaiset kotisivut olisivat juuri teille sopivat. Kartoitamme mielellämme ilmaiseksi tarpeenne nettisivuille ja laskemme tarvittaessa tarkemman hinta-arvion nettisivujen toteutukselle. Voit myös lukea lisää verkkosivujen rakentamisesta yritykselle täältä.

12 + 1 =

TOIMISTOMME

Vatselankatu 9
20500, Turku

KATSO KAIKKI PALVELUMME

Tarjoamme asiakkaillemme kaikkea mitä menestyvä liiketoiminta vaatii 2020-luvulla: responsiiviset ja nopeat kotisivut yritykselle, luotettava kotisivujen ylläpito, nettisivujen hakukoneoptimointi, tuloksellinen digimarkkinointi ja monipuoliset liiketoiminnan kehityspalvelut. Tarvittaessa saat siis kaiken saman katon alta. Tarjoamme kuitenkin mielellämme apua myös pienemmissä projekteissa – yrityksesi koosta tai toimialasta riippumatta.

» Kotisivut yritykselle

» Verkkokauppa yritykselle

» Kotisivujen ylläpito

» Liiketoiminnan kehityspalvelut

» Google- ja somemainonta

» Hakukoneoptimointi