Innovaatioseteli yritykselle

Business Finland myöntää 5000€ arvoisia innovaatioseteleitä, joilla voidaan ostaa asiantuntijapalveluita uusien tuotteiden, palveluiden tai prosessien kehittämiseen.
KAIKKI MITÄ YRITYKSESI TARVITSEE VERKOSSA

Onko sinulla uusi tuote- tai palveluidea?

Innovaatioseteliä kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos sinulla on uusi tuote- tai palveluidea, jonka kehittämiseen tarvitset yrityksesi ulkopuolista osaamista. Olemme toteuttaneet useita erilaisia kehitysprojekteja, joissa alustava liikeidea on jalostettu kaupallisesti toimivaksi tuotteeksi tai palveluksi. Tarvittaessa voimme myös opastaa innovaatiosetelin hakemisessa.

ESIMERKKEJÄ INNOVAATIOSETELIN KÄYTTÖKOHTEISTA

Innovaatioseteli mahdollistaa uuden tuotteen, palvelun tai konseptin toimivuuden testaamisen esimerkiksi prototyypin tai kokeilujen avulla ilman, että yrityksesi tarvitsee sijoittaa idean kehitykseen merkittävästi aikaa tai rahaa. Innovaatioseteli on matalan kynnyksen työkalu, jolla Business Finland haluaa kannustaa yrityksiä innovoimaan uutta ja kehittämään uusia tuotteita ja palveluita, joilla on potentiaalia kansainväliseen kasvuun. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme innovaatiosetelin mahdollisuuksista mielellämme lisää.

Liikeidean markkinakelpoisuuden selvittäminen

Uuden digitaalisen palvelun pilotointi

Uuden palvelukonseptin muotoilu

Uuden demon tai palveluprototyypin rakentaminen

Liikeidean tuote- tai palvelustrategian kehittäminen

OTA YHTEYTTÄ

Jätä alle yhteystietosi, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian Innovaatioseteliin liittyen.

ALEKSI LAHTI

KTM, Partner
040 025 4413
aleksi@foorly.com

5 + 14 =

TEIN ITSE JA SÄÄSTIN... SÄÄSTIN TEKNISET ONGELMAT FOORLYLLE

Keskity siihen, missä olet itse ammattilainen ja anna meidän huolehtia digitaalisista tukitoiminnoista. Laadukkaat nettisivut, luotettava nettisivujen ylläpito ja liidejä generoiva digimarkkinointi ovat kaikille yrityksille pakollisia, mutta niitä ei tarvitse hoitaa itse. Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijoina huolehdimme näistä puolestasi, jolloin voit itse keskittyä olennaiseen - ja lopulta oikeasti säästää.

Katso muut palvelumme

Tarjoamme asiakkaillemme kaikkea mitä menestyvä liiketoiminta vaatii 2020-luvulla: responsiiviset ja nopeat kotisivut yritykselle, luotettava kotisivujen ylläpito, nykyaikainen verkkokauppa, tuloksellinen digimarkkinointi ja monipuoliset liiketoiminnan kehityspalvelut. Tarvittaessa saat siis kaiken saman katon alta. Tarjoamme kuitenkin mielellämme apua myös pienemmissä projekteissa – yrityksesi koosta tai toimialasta riippumatta.

» Kotisivut yritykselle

» Verkkokauppa yritykselle

» Kotisivujen ylläpito

» Liiketoiminnan kehityspalvelut

» Google- ja somemainonta

» Hakukoneoptimointi