Innovaatioseteli yritykselle

Business Finland myöntää 6000€ arvoisia innovaatioseteleitä, joilla voidaan ostaa asiantuntijapalveluita uusien tuotteiden, palveluiden tai prosessien kehittämiseen.

Onko sinulla uusi tuote- tai palveluidea?

Innovaatioseteliä kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos sinulla on uusi tuote- tai palveluidea, jonka kehittämiseen tarvitset yrityksesi ulkopuolista osaamista. Olemme toteuttaneet useita erilaisia kehitysprojekteja, joissa alustava liikeidea on jalostettu kaupallisesti toimivaksi tuotteeksi tai palveluksi. Tarvittaessa voimme myös opastaa innovaatiosetelin hakemisessa.

Esimerkkejä innovaatiosetelin käyttökohteista

Innovaatioseteli mahdollistaa uuden tuotteen, palvelun tai konseptin toimivuuden testaamisen esimerkiksi prototyypin tai kokeilujen avulla ilman, että yrityksesi tarvitsee sijoittaa idean kehitykseen merkittävästi aikaa tai rahaa. Innovaatioseteli on matalan kynnyksen työkalu, jolla Business Finland haluaa kannustaa yrityksiä innovoimaan uutta ja kehittämään uusia tuotteita ja palveluita, joilla on potentiaalia kansainväliseen kasvuun. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme innovaatiosetelin mahdollisuuksista mielellämme lisää.

Liikeidean markkinakelpoisuuden selvittäminen

Uuden digitaalisen palvelun pilotointi

Uuden palvelukonseptin muotoilu

Uuden demon tai palveluprototyypin rakentaminen

Liikeidean tuote- tai palvelustrategian kehittäminen

Mitä innovaatiosetelin saaminen edellyttää yritykseltäsi?

Innovaatiosetelin saadakseen ei tarvitse olla miljoonarahoituksen kerännyt startup, joka aikoo valloittaa maailman. Sen sijaan riittää, että yrityksesi on ihan tavallinen yritys, joka halua kehittyä ja innovoida uutta.

Innovaatiosetelin avustuksen määrä on 75 % ostettujen palvelujen arvosta eli korkeintaan 4 500 € (alv0%). Yrityksesi omarahoitusosuus on vain 25 %.

Yrityksesi on osakeyhtiömuotoinen pk-yritys

Yritykselläsi ei ole maksuvaikeuksia

Yrityksesi ei ole aiemmin saanut innovaatioseteliä

Yrityksesi suunnittelee uutta tuote- tai palveluideaa

Yrityksesi on alle 5-vuotias

Miksi innovaatioseteliä kannattaa hyödyntää?

Voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi

Innovaatioseteli soveltuu monenlaisiin kehityshankkeisiin

Juokseva arjen keskellä uuden liiketoiminnan kehittämiseen ja innovointiin riittää enemmän resursseja

Voit testata uutta tuotetta, palvelua tai konseptia ilman suuria alkuinvestointeja

75 % tuesta on avustusta, jota ei tarvitse maksaa takaisin

Innovaatioseteli on Business Finlandin työkalu, jolla halutaan kannustaa pk-yrityksiä kehittämään toimintaansa ja tarttumaan tulevaisuuden tuomiin mahdollisuuksiin.

Meillä on vankka kokemus innovaatiosetelien parissa työskentelystä ja tarvittaessa voimme myös opastaa innovaatiosetelin hakemisessa. 

OTA YHTEYTTÄ

Jätä alle yhteystietosi, niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian Innovaatioseteliin liittyen.

ALEKSI LAHTI

KTM, Partner
040 025 4413
aleksi@foorly.com

4 + 13 =

Asiakkaitamme

Useat yritykset ja organisaatiot ovat valinneet meidät pitkäaikaiseksi kumppanikseen. Oli kyseessä sitten pitkäaikainen yhteistyö tai tarvitset vain kotisivut yritykselle nopeasti – tarjoamme aina joustavaa ja asiantuntevaa palvelua yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta. Olemme ketterä ja joustava kumppani, jolloin voimme aina laatia juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, tilanteeseen ja budjettiin sopivan ratkaisun.

Katso muut palvelumme

Tarjoamme asiakkaillemme kaikkea mitä menestyvä liiketoiminta nykypäivänä vaatii: responsiiviset ja nopeat kotisivut yritykselle, luotettava kotisivujen ylläpito, nykyaikainen verkkokauppa, tuloksellinen digimarkkinointi ja monipuoliset liiketoiminnan kehityspalvelut. Tarvittaessa saat siis kaiken saman katon alta. Tarjoamme kuitenkin mielellämme apua myös pienemmissä projekteissa – yrityksesi koosta tai toimialasta riippumatta.